На Евровизија се одело за да се претстави културата, јазикот, шта веч.Откривање на бременост + јавно запросување.... Лееееејјјјј туѓ срам ме фати само од што ви ги читам коментарите, а не пак да гледав...
Абе оди таму да пееш, ако влезеш во финале добро, ако не фаќај авионот и назад во земјава, што кур компликуваме само не срамат по светов еј.
Пу бре, ПУ ПУ ПУ ПУ ПУ ПУ ПУ ПУ!!!
ТЕЛЕВИСА ПРЕЗЕНТА![]()
Мене ми изгледаше настапот добро (не идеално), но во однос на некои други земји ми личеше победнички. Браво за Јана
Исто така баш ми се свиѓаше најавата, посебно тоа што е бремена, како и тоа што дечко и ја побара за жена. Нека бидат среќни во бракот и нека имаат еден куп живи и здрави деца! И воопшто не е сељачки тоа што ја побара за жена на Евровизија, наспроти тоа е нешто што до сега не било, личеше како центар на внимание, а и тоа е добро кога нашата земја Македонија е во центарот на вниманието по нешто добро.
И прв пат да не се почувствувам укакано поради тоа што не сме влегле во финале. Прв пат да се почувствувам гордо во однос на тоа како некој Македонец не претставил нас и нашата држава
Епа искрено 20 години мрчевте не било фер со гласањето, сите за комшиите си гласале итн, се било исполитизирано, требало да биде објективно, и сеа коа го воведоа тоа жири за резултатите да бидат пообјективни и ајде одма живи глупости било, како можеле тие подобро да судат отколку публиката.Мене најмногу ме иритира начинот на гласање 50/50 жири „стручно“ и публиката. Треба да е 100% од публиката, најдобар судија е публиката. Истото беше и лани со руската, која според телевоутингот победи, а Украина 2ро место. И претходните години било така....
Живи глупости!
Едвај чекам да видам официјални резултати како гласала публиката
Вицов ти е малку бајат, едно 16 години.А следната година Албанка да испратиме и нека пее на албански, да ги збуниме малце а ?
Ако ништо друго од Албанија не ни бегаат 12 поени , ке фрлат нешто и од западна европа чисто ради морална подршка. Финалето загарантирано.
Не е виц.Вицов ти е малку бајат, едно 16 години.
ВлезеНе догледав , влезе ли романката у финале?