Фан Клуб: Арсенал

Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.071
Поени од реакции
6.728
По хајлајтсов шо гледав ми мириса дека Ремзи се враќа полека полека. Не знам некој шо ја гледал цела нека ме упати повеќе.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.502
Поени од реакции
10.257
Мустафи ѕверска утакмица,секоја чест. :cuc:[DOUBLEPOST=1494453819][/DOUBLEPOST]
По хајлајтсов шо гледав ми мириса дека Ремзи се враќа полека полека. Не знам некој шо ја гледал цела нека ме упати повеќе.
Повторно не беше како што треба и покрај асистенцијата.Многу лошо делува,ова е Рамзи од 2011,2012,се сопка од топка,се сопка без топка,лош штоп,топката му бега итн итн. Се на се денешнава утакмица споредбено со минатите не му беше до тој степен ужасна,има подобрување,но не е тоа што ни треба.

Последно уредено:

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.449
Поени од реакции
6.131
Мустафи ѕверска утакмица,секоја чест. :cuc:[DOUBLEPOST=1494453819][/DOUBLEPOST]

Повторно не беше како што треба и покрај асистенцијата.Многу лошо делува,ова е Рамзи од 2011,2012,се сопка од топка,се сопка без топка,лош штоп,топката му бега итн итн. Се на се денешнава утакмица споредбено со минатите не му беше до тој степен ужасна,има подобрување,но не е тоа што ни треба.
Sepak pri povreden Cazorla najdobro resenie za partner na Dzaka e vo momentov.

Факе

Член од
6 март 2010
Мислења
9.502
Поени од реакции
10.257
Sepak pri povreden Cazorla najdobro resenie za partner na Dzaka e vo momentov.
Тоа е, дека нема кој,не за друго.Казорла и здрав Вилшер во Арсенал секогаш треба да играт пред Ремзи.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Абе Ремзи некако ќе направи милион глупости и една ќе му успее и изгледа као добар. Незнам што му е но незнае прием саглам да направи. Неколку пати топкана му се одбија од нога наместо да ја смири. Инаку стварно Мустафи искина вчера, колку само добри стартови дури и оној во прво што го свиреа како фаул нема врска од фаул, чист старт али ај.

P

psychostasia

Гостин
Мене и Џака ми одигра добро. Гибс веројатно му треба време да се прилагоди на тимот, делува многу статично и само кон Санчез додава наместо да продре по страна и да нафрли. Исто и Холдинг и Габри ептен убаво играат последниве утакмици. Цела одбрана треба според мене да поработат на цврстината и малку поагресивно да настапуваат. Не да бидат Шокрос ама да не ги туркаат ко мали деца. Додуша тоа треба скоро цел тим почнувајќи од Озил

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Џака е одличен последниве два натпревари, ред е да се пофали после срање утакмиците.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Сега на крај, сите се одлични, увек ние така. Едноставно не се родени победници нашите. Освен ако како „победа“ не го рачунаш 4то место. Тогаш се.

За мене, како и да заврши сезонава е катастрофа и едвај чекам да се сврти нов лист во Арсенал.

P

psychostasia

Гостин
Сега на крај, сите се одлични, увек ние така. Едноставно не се родени победници нашите. Освен ако како „победа“ не го рачунаш 4то место. Тогаш се.

За мене, како и да заврши сезонава е катастрофа и едвај чекам да се сврти нов лист во Арсенал.
А зошто да не пофалиме кога одиграле добра утакмица. Сезонава мислам дека сите се сложуваме дека е катастрофа и едвај чекаме да заврши ама сега што одиграа добро против сотон е за пофалба.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
А зошто да не пофалиме кога одиграле добра утакмица. Сезонава мислам дека сите се сложуваме дека е катастрофа и едвај чекаме да заврши ама сега што одиграа добро против сотон е за пофалба.
Една птица не прави јато. Билич да се молиме да ни направи услуга другиден, па да имаме некаков фотофиниш на 4то место, за на новиот тренер му биди полесно да купи играчи, оти после ќе биди уште потешко. Не сме ние Јунајтед да даваме по 120.000.000 за еден играч.

P

psychostasia

Гостин
Една птица не прави јато. Билич да се молиме да ни направи услуга другиден, па да имаме некаков фотофиниш на 4то место, за на новиот тренер му биди полесно да купи играчи, оти после ќе биди уште потешко. Не сме ние Јунајтед да даваме по 120.000.000 за еден играч.
Ето сега и кога играат добро да викаме дека не чини. Пак ти кажувам, се сложуваат сите дека ова е ебано лоша сезона која сите чекаме само да заврши. Јас уште не сум убеден дека старото ќе си оди, а камо ли па да правиме планови за новиот тренер какви услови ќе начека. Ама кога одиграа добро зошто да не ги пофалиме? Сите викаме дека треба вака цела сезона за да има резултат, а не повремени блесоци да имаме ама зошто да не ми е мерак што сме ги тепале јунајтед или саутемптон и да кажеме дека овој и оној одиграле одлична партија? Ако ни е пропаст сезоната не смееме да се израдуваме на победа или да пофалиме некој за добра игра? Ако ти е целта дека магично некој променил впечаток за срањето од цела сезона после две утакмици, не верувам дека тоа се случило.

Факе

Член од
6 март 2010
Мислења
9.502
Поени од реакции
10.257
@Makedonec_7 Ти да смениш аватар под итно,за другото чичко Венгер ќе се погрижи.:icon_mrgr:

Член од
28 октомври 2015
Мислења
926
Поени од реакции
1.236
Има клаузула Санчез или некоја сума за која ќе си оди од Арсенал?

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Има клаузула Санчез или некоја сума за која ќе си оди од Арсенал?
Уште една година од договор има. Ако си оди, ќе си оди максимум за 50. Не верувам повеќе, со оглед дека догодина ќе биди слободен агент, ако не потпише нов договор.

Kajgana Shop

На врв Bottom