Фан Клуб: Арсенал

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.502
Поени од реакции
10.257
Алексис Санчез кој е на нивото на Роналдо и Меси(ова е негова изјава) 90минути не можеше ни еднаш да го помине дебитантот во ПЛ Туанзебе.
Иначе конечно добра утакмица од Ремзи колку толку иако повторно имаше катастрофални потези.
Не ми се верува какви пасови дели Џака,пред се долги.o_O:cuc: Такви сум видел само од 4-5 играчи досега во последните 15ина години воопшто,не само во Арсенал.Искрено се надевам дека ќе се поправи во сите останати сегменти во кој беше катастрофален оваа сезона и дека оваа сезона му беше само за прилагодување т.е Џаката којшто го очекувавме да биде ќе биде тоа тоа наредна сезона.:DДа се надеваме барем.:D
А стварно ако и оваа сезона фатиме топ4 ќе биде смешно.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Сaнчез веќе некoе време (кoлку штo мoжaм дa приметaм) не игрa нa негoвoтo нивo,тaкa штo не знaм шo ти пaѓa чуднo штo не мoжел дa гo пoмине дететo.

Е сеa тoa штo не игрa нa негoвo нивo дaли имa врскa сo муaбетине шo беa декa е незaдoвoлен и декa нели се скaрaл и сo игрaчите и сo венгер не знaм...

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Не бев во можност да ја гледам, ама мило ми е што Венгер оствари лигашка победа над Мурињо.

Победава ги подгрева малце надежите за топ4 ама мислам дека 99% нема шанси, треба да добиеме се до крај, а тоа значи победи на гости кај Саутемптон и Стоук (нешто што тешко сме го остварувале у многу подобри времиња) плус и победа дома против Евертон на Куман (уште еден тежок противник на Венгер). А покрај тоа треба Ливерпул или Сити да кикснат бар една.

Ама убаво ќе биде и во ЛЕ, само не знам како тоа ќе влијае на купување на играчи на лето.

Факе

Член од
6 март 2010
Мислења
9.502
Поени од реакции
10.257
Добро си приметил,како така.:DНе ми паѓа уопште чудно,туку ова е круна на неговото лошо играње во последно време.Ме нервира што од многу фанови како имунитет да има.И јасно ми е зошто е така,ама сепак.Санчез е во Арсенал 3 сезони и во секоја од нив има одреден голем период каде го нема никаде,со исклучок на ланската сезона каде го немаше 90% од сезоната.;)
Сaнчез веќе некoе време (кoлку штo мoжaм дa приметaм) не игрa нa негoвoтo нивo,тaкa штo не знaм шo ти пaѓa чуднo штo не мoжел дa гo пoмине дететo.

Е сеa тoa штo не игрa нa негoвo нивo дaли имa врскa сo муaбетине шo беa декa е незaдoвoлен и декa нели се скaрaл и сo игрaчите и сo венгер не знaм...

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.833
Поени од реакции
12.283
Не бев во можност да ја гледам, ама мило ми е што Венгер оствари лигашка победа над Мурињо.

Победава ги подгрева малце надежите за топ4 ама мислам дека 99% нема шанси, треба да добиеме се до крај, а тоа значи победи на гости кај Саутемптон и Стоук (нешто што тешко сме го остварувале у многу подобри времиња) плус и победа дома против Евертон на Куман (уште еден тежок противник на Венгер). А покрај тоа треба Ливерпул или Сити да кикснат бар една.

Ама убаво ќе биде и во ЛЕ, само не знам како тоа ќе влијае на купување на играчи на лето.
Сити не кикса до крај ниедна. Се ќе тепаат и тоа ќе ги потепаат сите како Палас.
Сандерленд и Стоук лесно ќе ги тепате. Исто и Евертон последно коло.
Саутемптон-Арсенал и Вест Хем- Ливерпул се веројатно утакмиците што ќе одлучат

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Не ми се верува колку сме станале рамнодушни. Тепавме против манчестер и ко да сме тепале на емирати куп. Па и на емирати куп повеќе радост има. Слика која ја отсликува моменталната ситуација во Арсенал

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
А шо треба, да паѓаме у трансови у сезона кај што го тепаме Јунајтед а ремизираме со Борнмут и губиме од Вотфорд ?

Немој да ме јебеш бре.

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.076
Поени од реакции
7.163
Најмногу ме израдува победата заради Венгер што конечно го победи Мурињо во првенствен натпревар и најверојатно нивен последен дуел во ПЛ.

Факе

Член од
6 март 2010
Мислења
9.502
Поени од реакции
10.257
@Гард Веруваш дека наредна сезона Арсенал ќе има друг менаџер?

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
А шо треба, да паѓаме у трансови у сезона кај што го тепаме Јунајтед а ремизираме со Борнмут и губиме од Вотфорд ?

Немој да ме јебеш бре.
Знаеш не си интересен со изигравање паметен и као реален. Прочитај уште еднаш, а ако не ти успее уште неколку пати можеби ќе го сватиш постот. Последната реченица ќе ти објасни малку подобро. Ако не конташ пиши ќе ти објаснам

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.076
Поени од реакции
7.163
@Гард Веруваш дека наредна сезона Арсенал ќе има друг менаџер?
По кој основ заслужува нов договор? Не ми вади историски факти. Ако стариот има грижа на совест, најдобро за тимот би било да се повлече од тренерската функција.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Знаеш не си интересен со изигравање паметен и као реален. Прочитај уште еднаш, а ако не ти успее уште неколку пати можеби ќе го сватиш постот. Последната реченица ќе ти објасни малку подобро. Ако не конташ пиши ќе ти објаснам
А знaеш кoлку се секирaм дaли сум ти интересен или не ?
Уште мaлце пa ич :)

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Затоа испаѓаш глуп на моменти затоа што не се секираш.
Зaтoa фaлa бoгу ти пoстoиш пa успевaш некaкo дa јa врaтиш рaмнoтежaтa вo универзумoт :)

П.С. се пишувa сФaти :)

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Зaтoa фaлa бoгу ти пoстoиш пa успевaш некaкo дa јa врaтиш рaмнoтежaтa вo универзумoт :)

П.С. се пишувa сФaти :)

Мило ми е што придонесувам за рамнотежата во универзумот.

П.С. Ќе знам сега фала многу.

Kajgana Shop

На врв Bottom