Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
А да направиме нова лига сонистите тимови и да си ја завршуваме брзо ко ЕЛ, наместо да се влечкаме по 38 кола овде.
Иаме лига со помалце кола, не замарајте и играјте, сфе сакате да упропастите.

Брат разбирам дека у последниве месец дена претрпе тешки резултати против моите тимови ама не претерувај сега, држи некое ниво на дискусија...

пошо сум модератор и одма ќе те ногирам.

шчуо?
Че га придржавамо.ако си модаратор.:X3:

Има една за без пари со 3 лиги по 8 тима, сите играат по 4 пати меѓу себе, вкупно 28 кола, може таква да направиме.

Има една за без пари со 3 лиги по 8 тима, сите играат по 4 пати меѓу себе, вкупно 28 кола, може таква да направиме.
Toa e European Championship. Ама кој ќе игра прва, кој втора лига? :icon_mrgr:

И оваа не смее да пропадне, тек стана јака и има повеќе од 2 конкуренти за титула.

И оваа не смее да пропадне, тек стана јака и има повеќе од 2 конкуренти за титула.
Па трета нема никој, и онака сме 15 души максимум.:LOL:

Ako prajte liga igraci od nemenadzirani timovi samo so kes da mozat da se kupat.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Ваа ќе си продолжиме да ја играме, а во другата кој ќе игра прва/втора лига ќе се договориме.
Јас ќе играм втора лига, Арсенал мислам дека се во втора, со нив сакам да играм.
Во прва се: Барса, Реал, ПСЖ, Јунајтед, Сити, Челзи, Јувентус и Барен
Во втора се: Арсенал, Тотенхем, Интер, Милан, Дортмунд, Атлетико и не знам кој беа други
Во трета се: Ливерпул, Рома, Наполи, Леверкузен...

Правилата се сите играт по 4 пати меѓу себе, вкупно 28 кола, последните двајца отпаѓаат, првиот директно се пласира во наредна лига, а 2ро и 3то играат плејоф за кој ќе влезе во наредна лига.

Јaс мoжaм дa игрaм сaмo aкo јaс јa креирaм лигaтa. Немaм слoт.
И игрaм сo Рејaл

Не знам дали стварно би правеле нова и дали би играл, ама Челзи :D

Јaс мoжaм дa игрaм сaмo aкo јaс јa креирaм лигaтa. Немaм слoт.
И игрaм сo Рејaл
ако немаш слот мислам дека не ни можеш да креираш лига.:)

Дај да ги тагнеме сите шо играме и тука и во Кајгана Европа Лига, па да се договориме кој шо тим ќе земе.

Да не го сака некој Иниеста? :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom