Кабај и Ремзи?Да не го сака некој Иниеста?
Крајот на прошлата сезона беше еден од најзаслужните за пресвртот и освојување на титулата. На секоја утакмица даде гол/направи асистенција. Ама не ми е интересен веќе, го иам во секој можен тим.Иниеста го нуди за Модриќ... ќе има логика ако е во пакет со Коке или Азар заедно
Не ти е интересен, дај го за Вилијам Карваљо а не КросКрајот на прошлата сезона беше еден од најзаслужните за пресвртот и освојување на титулата. На секоја утакмица даде гол/направи асистенција. Ама не ми е интересен веќе, го иам во секој можен тим.
Нормално дека прво ќе пробам со Крос.Не ти е интересен, дај го за Вилијам Карваљо а не Крос
Па да, ама 33 години направи, се почесто на клупа во Барса. Следен аптејд сигурно му паѓа рејтингот.Крајот на прошлата сезона беше еден од најзаслужните за пресвртот и освојување на титулата. На секоја утакмица даде гол/направи асистенција. Ама не ми е интересен веќе, го иам во секој можен тим.
Г иам него во Евертон и Јунајтед, не го сакам веќе тука. xD[DOUBLEPOST=1494172920][/DOUBLEPOST]Модрич и Крос ви ги бараше?
Мене не ми пишува за Погба
Ако му падне ќе биде на 94. А и крај краева ќе истерам уште една сезона, ќе ви напраам 4 по ред, па ќе го подмладам скроз тимот. [DOUBLEPOST=1494184742][/DOUBLEPOST]Не ми се верува дека пак загубив од @dragonskyПа да, ама 33 години направи, се почесто на клупа во Барса. Следен аптејд сигурно му паѓа рејтингот.
Тешко да добиеш помлад играч, особено не со висок рејтинг.
Вечер има да те шамарам па што сака нека биде.Ова е исто како Филаделфија 76ерс да пишат "Не ни се верува дека пак изгубивме од Голден Стејт "
Очекувано е тоа, квалитетни менаџери ги победуваат послабите 90% од времето.
Не знам што е тука за чудење :/
Ќе ти ја пуштам со трет тим ќе играм, да се измориш повеќе за лигатаВечер има да те шамарам па што сака нека биде.
Ме победи со инвалидите со прв тим кога играв некни, сеа обратно хехе. Наредна во лигата ти ја играм со резервите обавезно.Ќе ти ја пуштам со трет тим ќе играм, да се измориш повеќе за лигата