Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
Нема везе, нека го земе било кој, нека не го растура и нека чека да се пријават луѓе шо сакаат да играат сериозно.

Ја и јак Монако ќе внесам у прва лига и коа некој би сакал да игра ќе му го отстапам, така сигурно ќе доеме до бројка од 20 јаки тимови.

И дај за Фабињо нека не праќаат одредени менаџери смешни понуди.

Попрво ќе дојдеме до бројка од 10 менаџери, отколку до 17

Ја мислам сите да зееме по уше еден клуб да ни биде као фидер клуб, ќе пуштаме младинци таму да се калемат.

Испаднал тој со прв тим во офанзива, јас со Мбапе и Денис Суарез му играм и провоцира. :D

Мислеше ќе водиш до 60та минута па лагано во игра ќе ги ставиш Мбапе и Суарез.

Смешната понуда за Фабињо, man of the match.

@Донев пак заборавил да намести тим. :D @Клипче изгледа оди на купот, секако го нема никаде на табела во лигата. xD

@Донев пак заборавил да намести тим. :D @Клипче изгледа оди на купот, секако го нема никаде на табела во лигата. xD
Не не, ми текна сабајле и сменив. Со целосно втор тим играв, ми беше ставено Роналдо, Меси и Агуеро да влезат ако губам :D

Ти моеш да идеш само у курац.:LOL::D
Брат разбирам дека у последниве месец дена претрпе тешки резултати против моите тимови ама не претерувај сега, држи некое ниво на дискусија...

пошо сум модератор и одма ќе те ногирам.

шчуо?

А да направиме нова лига сонистите тимови и да си ја завршуваме брзо ко ЕЛ, наместо да се влечкаме по 38 кола овде.

А да направиме нова лига сонистите тимови и да си ја завршуваме брзо ко ЕЛ, наместо да се влечкаме по 38 кола овде.

Се плаќа сега за custom лига.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom