Фан Клуб: Арсенал

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Бедa бедa..
Oкеј,иaме мoже прoсеци aмa пa и сo прoсеци Клoп ги тепa јaките тимoви,oкеј губи прoтив слaбите aмa битнo ги тепa скoрo сите дербињa.
И сo тие прoсеци мoже тимoт дa имa дoбри резултaти aкo се пoстaви игрaтa нa нaчин штo ќе се извлече нaјдoбрoтo oд нив и ќе се зaтвoри прoтивникoт.

Јa винaтa нaјмнoгу јa глеaм вo Венгер. Ем не знaе игрaтa дa јa пoстaви,ем и тие вoрдклaс игрaчи ни се невидливи (бaр Алексис вo пoследниве утaкмици). А и зa тие милиoн прoсеци,пaк,oн ги дoнесе вo Арсенaл.

Мaст е Венгер дa си oди.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

T

Todd Solondz

Гостин
Не е проблемот во тоа што имаме просечни фудбалери во тимот, проблемот е во тоа што нашите просечни фудбалери мислат дека не се просечни фудбалери. Нашите просеци наместо да трчаат за екипата и да прават баланс тие дриблаат, себичат и прават финти.

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.182
Поени од реакции
13.460
Кога веќе не победуваме, подобро Тотенхем да слави, отколку да е реми. Без хејт, и Тотенхем е клуб кој ич не го сакам и голем ривал, исто како Челси, Јунајтед (е не толку како нив јбг), ама некако мислам дека за нив ова е најдобрата шанса, бидејќи колку и да делуваат ветувачки, Тотенхем се сепак пацерска екипа и само еден мал тим. Како таков мал тим, фудбалски гледано на работите, повеќе сакам они да освојат, бидејќи ќе им биде единствен успех во 100 години, тешко дека и нивните фанови некој прославил трофеј на Тотенхем, од друга страна Челси постабилна екипа ми делува и мислам за понатаму би имале и други прилики кога би освоиле како што имаа и досега. И сепак 21 година во наша сенка не е малку, колку пати и во последно коло сме завршувале пред нив (2006 исто така и лани, а и многу други пати), со ваква игра не ни заслужуваме да сме пред нив и нема што да бараме. Со среќа кој и да освои. Само жален е фактот што поради мој Арсенал почнувам да се радувам на поразите и киксовите на конкурентите ко неарен, кога веќе не можам да се радувам на победа на Арсенал. Е до толку сме пропаднат тим, али јбг не бираш за кого навиваш

Последно уредено:

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Пеерче, па нас од колективно самоубиство не спасуваше фактот што не знам колку точно години завршуваме над Тотенхем, и што 17-18 години по ред играме у ЛШ, а ти викаш „па боље нека не тепаат, нека се порадуваат на титула“. Башка шо ние као монопол со титуливе држиме у ПЛ, 50 години се Арсенал освојува па ај као да им даеме на Тотенхем нека освојат бар една титула...

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.842
Пеерче, па нас од колективно самоубиство не спасуваше фактот што не знам колку точно години завршуваме над Тотенхем, и што 17-18 години по ред играме у ЛШ, а ти викаш „па боље нека не тепаат, нека се порадуваат на титула“. Башка шо ние као монопол со титуливе држиме у ПЛ, 50 години се Арсенал освојува па ај као да им даеме на Тотенхем нека освојат бар една титула...
Абе какво колективно самоубиство какви глупости. Ние јаките лондончани и тоа од северен лондон ќе тепаме сеир со нашите комшии фанови на спурс. Кога не може Арсенал да биде шампион, исти к*р ми е дал бил Челзи или Тотнам.

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Абе какво колективно самоубиство какви глупости. Ние јаките лондончани и тоа од северен лондон ќе тепаме сеир со нашите комшии фанови на спурс. Кога не може Арсенал да биде шампион, исти к*р ми е дал бил Челзи или Тотнам.

Добро де тоа самоубиство фигуративно беше кажано, не се потресувај :icon_lol:

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.842
Добро де тоа самоубиство фигуративно беше кажано, не се потресувај :icon_lol:
Абе готов бев да направам колективно самоубиство, за малце ме предомисли.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Абе готов бев да направам колективно самоубиство, за малце ме предомисли.

Уффф арно шо сум те премислил, бегај после кој ќе се влечка по судови да се објаснува дека не сум те навел на самоубиство....

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Lol girls....:)[DOUBLEPOST=1493763162][/DOUBLEPOST]Иначе шала на страна, опет истиот муабет. Венгер сигурно бега, никогаш нема чекано толку долго, за да кажи дека го продолжува договорот.

Така да, веројатно е време за нова етапа. I hope, good one.

Последно уредено:

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.383
Поени од реакции
12.813
Шо мислите, дали ако не обезбедиме пласамн за ЛШ ќе може летово да купиме некој класа играч како Озил и Санчез?

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.076
Поени од реакции
7.163
Јунајтед со ЛЕ го донесе најдобриот фудбалер во универзумот - Погба. Зборот ми е ако имаш кеш, ќе си платиш дебело и секој ќе сака да игра во четврток. :D

H

Hideyoshi

Гостин
Моја претпоставка е дека договорот на Венгер е продолжен, но сеуште не го изјавуваат тоа заради моменталната напнатост меѓу фановите. Како да чекаат прво да ја направат сезоната на крај донекаде успешна (да го освојат купот, а можда и 4то место со малку повеќе среќа), па потоа да не ''израдуваат'' со прекрасната вест за новиот договор на Венгер.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.383
Поени од реакции
12.813
Јунајтед со ЛЕ го донесе најдобриот фудбалер во универзумот - Погба. Зборот ми е ако имаш кеш, ќе си платиш дебело и секој ќе сака да игра во четврток. :D
Остај ги ти Јунајтед, тие имаат пари и без проблем им даваат по 300к фунти неделна плата на играчите.Ние со Озил и Санчез се ценкаме за 250к.
Јас мислам дека многу тешко ќе привлечеме класа играчи летово, играчи како Озил и Санчез.
А па двајцава ако си отидат лошо ни се пишува.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Arsenal transfer news: Arsene Wenger reveals Gunners were 'very, very' close to Kylian Mbappe deal as he continues hunt for Monaco star | London Evening Standard

Дај бе нека си оди ѓубрево, мисли дека помага со вакви изјави ?
И као треба ние сеа да се осеќаме ?
Да паѓаме у трансови зошто Венгер бил кај него дома и пробал да го донесе у Арсенал, како неспособњак што не успеал да донесе во Арсенал детиште шо уште го брише мајка му у веце или како човекот што го уништил Арсенал до таа мера што некој го глеа Монако како поголем и подобар клуб од Арсенал ?

Преку куро ми е више од ова. Де Ибра ќе сме го земеле за малце, де Меси ќе сме го земеле за малце, де Суарез ќе сме го земеле за малце, де Роналдо, де Азар....

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Arsenal transfer news: Arsene Wenger reveals Gunners were 'very, very' close to Kylian Mbappe deal as he continues hunt for Monaco star | London Evening Standard

Дај бе нека си оди ѓубрево, мисли дека помага со вакви изјави ?
И као треба ние сеа да се осеќаме ?
Да паѓаме у трансови зошто Венгер бил кај него дома и пробал да го донесе у Арсенал, како неспособњак што не успеал да донесе во Арсенал детиште шо уште го брише мајка му у веце или како човекот што го уништил Арсенал до таа мера што некој го глеа Монако како поголем и подобар клуб од Арсенал ?

Преку куро ми е више од ова. Де Ибра ќе сме го земеле за малце, де Меси ќе сме го земеле за малце, де Суарез ќе сме го земеле за малце, де Роналдо, де Азар....
Ова ко рекламана од сашко ма нема кај не сум бил, само во овој случај нема кого не сум зел

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom