L
Löwe
Гостин
Роџерс - Цепеде 2ка, 3 коеф. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Роџерс-Цепеде 1 1.40
Лани правев анализи за Роџерс на истиов турнир, па да повториме некои работи. Родена е во Чарлстон, живее таму, тренира таму, едноставно обожава да игра на овој турнир. Следните параметри кои идат во нејзина корист: H2H кој е 2-0 за Роџерс во дуели и 4-0 во сетови, а другио параметар е што во Чарлстон се игра на зелена земја, не класичната црвена, и тука условите се брзи, а на Роџерс омилена подлога и е брза земја што е малце чудно за играч од Америка али реалноста е таа. Пробајте и ја -3.5, би требало да покрие.
Мала исправка, не е родена таму, али нема везе сето останато е точно.![]()
Кај ги уплатив Кливленд кај се запустив. Втор пат по ред паѓам на нерешено НБА ебати малерот
We are contacting you to inform you that we have canceled your last withdrawal request because we have been notified that your bank does not accept the format in which withdrawal requests are processed by our bank.
We kindly ask for your understanding on the matter as we have no control over this process.
Ако имаш Стопанска Банка АД Битола од таму кај што си, уште утре отвори си сметка заедно со картичка и ќе немаш никакви проблеми.Овие од скрилл и НЛБ се ебаваат со мене се да им ебам, занчи вака прво извадив 17 евра ми се јавиа од банката дека парите се стигнати но неможат ми ги дадат, нели како што рековте вие планирав да одам утре да пополнам документи таму што треба, бидејќи се пари од странство, за да не одам повеќе пати денеска ја повлеков целата сума на пари, не се многу пари една просечна плата, и ми стига порака на имел,
Што е работава ? на скрилот се мои точни податоци и е верифициран, да извадам виса електроник дали пак истите проблеми ќе ги имам ?
АД БИТОЛА ? нели е исто со стопнаска банка АД СКОПЈЕ ? не е ова иста банка ?Ако имаш Стопанска Банка АД Битола од таму кај што си, уште утре отвори си сметка заедно со картичка и ќе немаш никакви проблеми.
НоупАД БИТОЛА ? нели е исто со стопнаска банка АД СКОПЈЕ ? не е ова иста банка ?

mRiske
Arruabarrena
Ostapenko
Erakovic
Duan Ying-Yi
Kucova
Muhammad
Rogers
Толку лие добра оваа Rodionova што на Duan Ying-Yi и дават 2.30 квота?![]()
Извади си виза и повлечи си ги дирекно на виза немат да имаш проблем никаков..Ако не се лажам Ставро или некој друг имаше пишувано дека НЛБ била најдобра банка за работа со скрилл, во која смила најдобра мислеа незнам или пак некои работи се имаат сменето.
Не е попаметно само х прво да ја изиграш ако веќе играш така? Не е дека Сампдорија ќе води на полувреме.Интер-Сампдорија Х2 прво 2.22 квота
Крајно нереална квота со оглед на тоа што Интер е далеку од доминантна екипа а и со оглед на тоа што Сампдорија ги победи во првиот дел од сезоната. Верувам дека првото полувреме би се држеле гостите, а баша гледам демек Икарди можно е да не игра така да..сигурно ќе има период каде што Интер ќе бидат немоќни. Едноставно нереална е квотава за ова, Сампдорија е далеку од аматерска, а Интер е далеку од преквалитетна екипа за оваа квота