Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Што промашуваат па и чист гол му поништија да му ебам неспособните

Последно уредено од модератор:
Интер-Сампдорија Х2 прво 2.22 квота

Крајно нереална квота со оглед на тоа што Интер е далеку од доминантна екипа а и со оглед на тоа што Сампдорија ги победи во првиот дел од сезоната. Верувам дека првото полувреме би се држеле гостите, а баша гледам демек Икарди можно е да не игра така да..сигурно ќе има период каде што Интер ќе бидат немоќни. Едноставно нереална е квотава за ова, Сампдорија е далеку од аматерска, а Интер е далеку од преквалитетна екипа за оваа квота
МАЕСТРАЛНО.
Три беше квота за конечен Х2 мислам. И си викам ај ќе се мачат Интер прво, после у второ ќе напнат можда и ќе дадат гол....али да...ете...секако 1у2. Маестрално.

При 1:1 резултат Интер - Сампдорија, одам у кладилница да ја уплатам следен гол Интер. Кандрева промашува речиси 100% шанса, Икарди празен гол промашува, Брозо кловнот прави пенал и ај у курац.
Малер невиден. Вчера Кливленд ме кутка, вади нерешено, денес Интер ме кутка, празен гол не можат да дадат, 20 денари да не можеш да добиеш.
Ум за друг пат, подалеку од проклетството наречено кладилница :D
Збогом сречо :D

При 1:1 резултат Интер - Сампдорија, одам у кладилница да ја уплатам следен гол Интер. Кандрева промашува речиси 100% шанса, Икарди празен гол промашува, Брозо кловнот прави пенал и ај у курац.
Малер невиден. Вчера Кливленд ме кутка, вади нерешено, денес Интер ме кутка, празен гол не можат да дадат, 20 денари да не можеш да добиеш.
Ум за друг пат, подалеку од проклетството наречено кладилница :D
Збогом сречо :D
Е да си играл ја уживо Спартак Москва немаше така да мислиш.:D Интер паднаа у последните 20 минути, многу подобро играше у прво полувреме него у второ така да не е проклетство него лоша проценка.

Дајте некој тенис за денес

Знам дека нема да влезе онака на ситно се тренирам дали добро типувам тенис :icon_lol:

e9cf259f530942258b8b3d135f1d19a9.png

Се чудам како Будучност ја добија втората утакмица ... ги играм со хендикеп да не изгубат повеќе од 12 тие се распаднаја во 3/4...

Саботата паднав за добивка на Јунајтед, не ми дојде умот. :)

Ст.Патрикс 1.12
Абердин 1.25
Двете ги закачив 1 и 2-4 двете заводеа на почеток од полувреме и кутрите така останаја. :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom