- Член од
- 10 мај 2009
- Мислења
- 1.880
- Поени од реакции
- 1.990
2ката на Кливленд порасната на 2,50. Wtf. Како шо гледам нема да игра само Тристан Томпсон
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
2ката на Кливленд порасната на 2,50. Wtf. Како шо гледам нема да игра само Тристан Томпсон
Имај на ум дека ТД Гарден е една од најбучните арени во НБА, ќе им биде претешко на Кливленд дефинитивно. Бостон има голема шанса да заврши прв на истокот после цели 7 години, мислам 2010 беа последен пат први, или 2008 така нешто.Ги лупнав јас 2ка кој ги еби овие кладилниците мислам дека зема кливленд вечер.
Имај на ум дека ТД Гарден е една од најбучните арени во НБА, ќе им биде претешко на Кливленд дефинитивно. Бостон има голема шанса да заврши прв на истокот после цели 7 години, мислам 2010 беа последен пат први, или 2008 така нешто.
Абе може ќе добијат не викам не, само ти кажувам да не се чудиш зошто е таква квотата.Не се водам по та логика ич,ама морат кливленд да си ја вратат самодовербата и денес мсм дека најдобро пред плејоф да победат да му докажат кој е газда на истоко и да си влезат мирно во плејоф.![]()
Сам си крив што си ги изиграл. Титулата си ја кренаа пред 3 дена, ебеш Селтици тука за 1.15 квота ?! Па и на дуплирање да си идел, апсолутно непотребен типСинклер да дајт господ нога да скршиш следната утакмица ... ејј примаат гол 64 ... 66 им судат пенал и го промаршува дебилов ти ебам тој селтик да ти ебам !
Vo zivo ... Totenhem da svrti real da dade nad 3.5 gola seltik da dade nad 1.5 i liverpul da dade nad 1.5...Сам си крив што си ги изиграл. Титулата си ја кренаа пред 3 дена, ебеш Селтици тука за 1.15 квота ?! Па и на дуплирање да си идел, апсолутно непотребен тип
Vo zivo ... Totenhem da svrti real da dade nad 3.5 gola seltik da dade nad 1.5 i liverpul da dade nad 1.5...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
I toa najmal koef bese .. 1.7 na pool bese 1.85 real 2.9 i totenhem 3.25