Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Како оди со бонусот во Моцарт? Има минимален коефициент на типовите? Не можам да најдам инфо.

Како оди со бонусот во Моцарт? Има минимален коефициент на типовите? Не можам да најдам инфо.

За да имаш бонус, мора на тикетот да имаш минимум 6 натпревари со минимум 1.30 коефициент или повисок :)

Планирам утре да пишам 10 тикети на по 100 ден
1-2г прво и 1-2г второ квотите се 2.65 па нагоре.
По 4 натпревари на тикет,вкупната квота е 52-54
10*100=1000
Еден тикет ако фатам во плус сум 4000
Подобро на ова да паднам,него на Селтик со 1.12

Спаваш ли мирно РЕАЛ БЕТИС? :pos::pos::pos::pos:

89та мин им израмнуват 1-1 , 92ра 2-1. :pos:

Не е многу али најмерак ми е вака кога влегува. :D

dewe.jpg

Планирам утре да пишам 10 тикети на по 100 ден
1-2г прво и 1-2г второ квотите се 2.65 па нагоре.
По 4 натпревари на тикет,вкупната квота е 52-54
10*100=1000
Еден тикет ако фатам во плус сум 4000
Подобро на ова да паднам,него на Селтик со 1.12
Одбери пример 10 утакмици и измешај ги .. не мора на сите тикети 1-2 прво 1-2 второ можеш и 2+ прво слично им даваат коефициенти има некои ќе најдеш со 2.5 па нагоре .. исто и 2+ прво 1+ второ е добра игра ..

Fognini - Nadal 20,5+ spored mene, Fognini igra dosta dobro na ovoj turnir, go gledav so Nishikori bas dobra partija izigra, iako Nishikori imase mala povreda sepak Fognini izigra na stvarno visoko nivo i mislam deka ovaa godina e dosta vo dobra forma, problemot e psihicki kaj nego site znaeme no eve ovaa godina ne sum go videl da napravi nekoja glupost dosta e smiren a i plus protiv pojaki protivnici dosta dobro igra, dodeka Nadal vidovme protiv Kohslchreiber deka ne e nedopirliv, go izgubi prviot set 6-0, ne igra nesto epten sjajno ne e konstanten, isto taka imaat mislam okolu 10 megusebni od koi pola i poveke ja preminale ovaa granica, taka da spored mene ova e dosta solidna granica i vredi da se proba na Single :)
Srekno

Se sluci toa sto me plasese, Fabio prv set se raspadna, da zemese barem 3 seta ke bev dobiten ama toa e

Знам дека прашањево не е баш за тука али ова е една од поактивните теми а парите што се на скрилл знаеме од каде се...
Требаше виса електроник да извадам но без да ме прашат ми извадиле друга затоа си побарав ибан и свифт ги побрзав со скрилот но парите не ми ги дават.
Сега прашање ми е да извадам виса електроник дали пак нема да ми дозволат или во ред е со неа, бидејќи тие таму што работат ги прашав али си немат поима.
Дечки сега ми се јавиа од НЛБ и ми рекоа дека пари има, но парите неможеле да ми ги исплатат поради некои х причини, и ќе ми бидат вратени назад на скирлл. решение ?

Барса Реал Севилја Челзи и Лестер 1Х на 3500.

Namesto da gi cekam samo Fylde gg3+ ja dodadov uste ForestGreen 1&3+ ..malku mi bile 6K+ ..al toa koga i na gg3+ spustile u zlatna na po 1.65 ..deneska gi pisav bez da gi vidam kvotite,i koga mi veli 6+ koef ..ma site niski ligi od engleska se ggpol ..ja se fativ za k.....
ps.a na berwick mamicata,za 3min 3gola,koga ke gi cekas za dobivka,oni 1 gol od 15min min,i taka ke si zavrsi ..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Знам дека прашањево не е баш за тука али ова е една од поактивните теми а парите што се на скрилл знаеме од каде се...
Требаше виса електроник да извадам но без да ме прашат ми извадиле друга затоа си побарав ибан и свифт ги побрзав со скрилот но парите не ми ги дават.
Сега прашање ми е да извадам виса електроник дали пак нема да ми дозволат или во ред е со неа, бидејќи тие таму што работат ги прашав али си немат поима.
Значи ако ти стигаат пари од странство не ти легнуваат диреко на сметка туку мора да одиш во банка да им кажеш дека имаш прилив на толку и толку евра долари или било што и за да ти ги префрлат на сметка , ќе ти дадат да пополниш еден лист и ќе им кажиш да пишат таму други приватни трансфери , не кажувај дека се од коцкање ..[DOUBLEPOST=1491077512][/DOUBLEPOST]Има ли некој друг проблем со ставање пари од виза НЛБ на Скрил ?

Последно уредено:
Што е финтата со ова :icon_lol: горе мора со 3+ да победи за да го фатиш типот долу со 2+ гола ти ги вракаат парите а коефициентот е ист.
loooooooooooooooooooo.png

Што е финтата со ова :icon_lol: горе мора со 3+ да победи за да го фатиш типот долу со 2+ гола ти ги вракаат парите а коефициентот е ист.
Прегледај го приврзокот 167717
не ти ги враќаат парите бидејќи имаш Tie односно да победи точно со 2 гола разлика што значи ако играш -2 и заврши точно со 2 гола разлика губиш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom