- Член од
- 1 март 2010
- Мислења
- 7.943
- Поени од реакции
- 14.620
Како оди со бонусот во Моцарт? Има минимален коефициент на типовите? Не можам да најдам инфо.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како оди со бонусот во Моцарт? Има минимален коефициент на типовите? Не можам да најдам инфо.
Одбери пример 10 утакмици и измешај ги .. не мора на сите тикети 1-2 прво 1-2 второ можеш и 2+ прво слично им даваат коефициенти има некои ќе најдеш со 2.5 па нагоре .. исто и 2+ прво 1+ второ е добра игра ..Планирам утре да пишам 10 тикети на по 100 ден
1-2г прво и 1-2г второ квотите се 2.65 па нагоре.
По 4 натпревари на тикет,вкупната квота е 52-54
10*100=1000
Еден тикет ако фатам во плус сум 4000
Подобро на ова да паднам,него на Селтик со 1.12
Fognini - Nadal 20,5+ spored mene, Fognini igra dosta dobro na ovoj turnir, go gledav so Nishikori bas dobra partija izigra, iako Nishikori imase mala povreda sepak Fognini izigra na stvarno visoko nivo i mislam deka ovaa godina e dosta vo dobra forma, problemot e psihicki kaj nego site znaeme no eve ovaa godina ne sum go videl da napravi nekoja glupost dosta e smiren a i plus protiv pojaki protivnici dosta dobro igra, dodeka Nadal vidovme protiv Kohslchreiber deka ne e nedopirliv, go izgubi prviot set 6-0, ne igra nesto epten sjajno ne e konstanten, isto taka imaat mislam okolu 10 megusebni od koi pola i poveke ja preminale ovaa granica, taka da spored mene ova e dosta solidna granica i vredi da se proba na Single
Srekno
Дечки сега ми се јавиа од НЛБ и ми рекоа дека пари има, но парите неможеле да ми ги исплатат поради некои х причини, и ќе ми бидат вратени назад на скирлл. решение ?
Значи ако ти стигаат пари од странство не ти легнуваат диреко на сметка туку мора да одиш во банка да им кажеш дека имаш прилив на толку и толку евра долари или било што и за да ти ги префрлат на сметка , ќе ти дадат да пополниш еден лист и ќе им кажиш да пишат таму други приватни трансфери , не кажувај дека се од коцкање ..[DOUBLEPOST=1491077512][/DOUBLEPOST]Има ли некој друг проблем со ставање пари од виза НЛБ на Скрил ?Знам дека прашањево не е баш за тука али ова е една од поактивните теми а парите што се на скрилл знаеме од каде се...
Требаше виса електроник да извадам но без да ме прашат ми извадиле друга затоа си побарав ибан и свифт ги побрзав со скрилот но парите не ми ги дават.
Сега прашање ми е да извадам виса електроник дали пак нема да ми дозволат или во ред е со неа, бидејќи тие таму што работат ги прашав али си немат поима.
не ти ги враќаат парите бидејќи имаш Tie односно да победи точно со 2 гола разлика што значи ако играш -2 и заврши точно со 2 гола разлика губишШто е финтата со овагоре мора со 3+ да победи за да го фатиш типот долу со 2+ гола ти ги вракаат парите а коефициентот е ист.
Прегледај го приврзокот 167717