Playstation Portable - PSP

Amacord

high and might богаташ
Член од
24 август 2009
Мислења
474
Поени од реакции
15
Го има некој пробано демото од Metal Gear Solid Peace Walker?

Јас го пробав, интересно изгледаше, ама тогаш немав доволно време да го изиграм цело. Сега ми текна, па ке го пробам пак. Колку што знам, Хидео рече дека он лично повеќе работел на Peace Walker одколку на Rising, па би можеле да очекуваме одлична игра.
На ПСп ? Не верувам . И ја го го пробав демото али незнам лично неможам на ПСп да играм таква игра .
П.С. Ја играв Сајлент Хил новата и секој што е фан е маст хев .

KamIx

Reichsfuhrer-SS
Член од
4 ноември 2008
Мислења
22
Поени од реакции
1
имам еден проблем псп-то ми се испразни али до крај нема ич батерија а го изгубив полначот го имам само усб кабелот и сега го вклучувам во усб и во пц и ништо не се случува тоа изгледа дека е постар модел сега дали има некој друг начин да се наполи или мора нов полнач да зимам

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
имам еден проблем псп-то ми се испразни али до крај нема ич батерија а го изгубив полначот го имам само усб кабелот и сега го вклучувам во усб и во пц и ништо не се случува тоа изгледа дека е постар модел сега дали има некој друг начин да се наполи или мора нов полнач да зимам
Остави го да се наполни. Сега од што е толку празена батеријата, нема ни струја за да се пушти уредот. Ама УСБ пак си дава напон, значи тоа си се полни.

Член од
3 јануари 2010
Мислења
3
Поени од реакции
0
да не знај некој да флешува псп во Битола и колку пари чини ???

Член од
26 февруари 2010
Мислења
7
Поени од реакции
0
bi sakal da znam dali moze da flesuvas psp 3004 so fw 5.70 za da moze da se igraat piratski igri na nego. Na internet nikade ne pisuva deka moze da se fleshuva nad 5.03 verzija.

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
bi sakal da znam dali moze da flesuvas psp 3004 so fw 5.70 za da moze da se igraat piratski igri na nego. Na internet nikade ne pisuva deka moze da se fleshuva nad 5.03 verzija.
Убаво пишува на интернет. Све што е над 5.03 е невозможно да се флешува.

Член од
24 ноември 2008
Мислења
7
Поени од реакции
0
Луѓе, знае некој каде на денешно време може да се купи ПСП во Скопјево??

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Луѓе, знае некој каде на денешно време може да се купи ПСП во Скопјево??
Во секоја продавница за хардвер, Техномаркет, Нептун, One, 2be, Пан Европа, Сони Галерија и уште миљарда други. Само по трафиките го нема.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.078
Поени од реакции
1.633
Продавам ПСП 3000 малку користено, донесено ми е од канада за подарок минатата година.Сите стандард работи + 16 гб мемориска и џекче за менување во европска струја.Може и замена за xbox 360 со моја доплата.

korun

lame
Член од
21 октомври 2007
Мислења
389
Поени од реакции
28
Продавам ПСП 3000 малку користено, донесено ми е од канада за подарок минатата година.Сите стандард работи + 16 гб мемориска и џекче за менување во европска струја.Може и замена за xbox 360 со моја доплата.
Цена?

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Што фирмвер има и цена?

HardCore

Cylon
Член од
4 февруари 2010
Мислења
139
Поени од реакции
38
Има ли шанси да го хакнам мојот PSP.
Firmware Version 6.20
Гланц нов ми е, го купив пред 2 часа.

Манијак

Павнејџ .!.
Член од
23 септември 2010
Мислења
77
Поени од реакции
2
Дечки да не сака некој 3004ка продава мое другарче за околу 7000ден,добиено на наградна игра со оригинал игра?

Kajgana Shop

На врв Bottom