Playstation Portable - PSP

• Креатор на темата Креатор на темата Chevall
  • Време на започнување Време на започнување
Да не знае некој да не има излезено хак за 6.10 фирмвер?

Moze flesh na site PSP-inja (1000, 2000, 3000, Go) so FW do 6.20
Ako ima nekoj PSP serija 300X so asol cena neka ponudi, PM me

Сеа вака имам ПСП 1004 и сакам да играм игри од нет симнати е сега да ве прашам дали да ги следам овие инструкции од и дали може да го заебам после ако згрешам нешто и ако има некој сам хакнато нека ми даде туторијал или нешто слично.

Ајде давајте линкови од каде можам да си порачам ПСП 3000. Падна цената на 130 долари во УС!

Ајде давајте линкови од каде можам да си порачам ПСП 3000. Падна цената на 130 долари во УС!

+18% ддв и незнам колку царина. Ако дуќаните кај нас се фер, можеби ќе можеш да го земеш за 8000-8500 денари. Тешко дека некој преку големото езеро ќе ти го достави.

Уф моево прашина фаќа во фиока дај кажете некоја добра игра единствени што сум ги играл подолго време се god of war chains of olympus и daxter другите ми се досадни... Има ли некоја како crash team racing или слична, нека ми прати линк по PM ако знае некој.
Btw фирмверот мислам дека беше 5.50, ако треба апдејт пратете ми и за тоа линк по пп

+18% ддв и незнам колку царина. Ако дуќаните кај нас се фер, можеби ќе можеш да го земеш за 8000-8500 денари. Тешко дека некој преку големото езеро ќе ти го достави.

Една варијанта е E-bay. Друга варијанта е да купам од амазон, (шипинг роднини во УСА) па тие да го пратат ваму. Иначе кај има кај нас ПСП 3000ки? Ако може да се најде за 8000-8500 (нов) земам одма.

Една варијанта е E-bay. Друга варијанта е да купам од амазон, (шипинг роднини во УСА) па тие да го пратат ваму. Иначе кај има кај нас ПСП 3000ки? Ако може да се најде за 8000-8500 (нов) земам одма.

Го има насекаде ама е 11-12000 денари. Реков "Ако се фер фирмиве наши, ќе ја симнат цената ради официјалното намалување." Нигде не пишав дека ги има по нова цена или дека ќе ги има по нова цена.

Ако имаш роднини во Америка ондак нема гајле, ќе го купат, ќе ти го пратат giftwrapped преку пошта и толку.

Сакаш да ѕирнам јас дали го имаат во Грција некаде, ако идам следниот месец?

Го има насекаде ама е 11-12000 денари. Реков "Ако се фер фирмиве наши, ќе ја симнат цената ради официјалното намалување." Нигде не пишав дека ги има по нова цена или дека ќе ги има по нова цена.

Ако имаш роднини во Америка ондак нема гајле, ќе го купат, ќе ти го пратат giftwrapped преку пошта и толку.

Ахам, хехе. Проблемот е што само во УС е спуштена цената. За Европа нема нишо -.-
Иначе, за гифтврап нема царина/ддв?

Сакаш да ѕирнам јас дали го имаат во Грција некаде, ако идам следниот месец?

Скапо е во Европа. Секаде е над 10к денари.

Фала за линковите :)

Ахам, хехе. Проблемот е што само во УС е спуштена цената. За Европа нема нишо -.-
Иначе, за гифтврап нема царина/ддв?

Скапо е во Европа. Секаде е над 10к денари.

Фала за линковите :)

Абе ти не се секирај, скапи се официјалниве модели. Јас еве, постариот Xbox Arcade го земав за 130 евра, нов. :)

Го чипував 3001 и работеше перфектно се додека не го баталив 2-3 недели и ми се испразни батеријата, сега не сака да распознава одново фалш игри.

Има некој лек или треба да го носам одново на штеловање?
LOOLLL GO PRODAVASSS??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom