Најди некој што праи downgrade на psp 3001 OFW v 6.10 и ќе ти ја платам колку што е нова :party1:Колку даваш за играта?:baeh:
Сеуште не е возможно тоа. Инаку играта ја имам оригинал оти имам црвено PSP God of War EditionНајди некој што праи downgrade на psp 3001 OFW v 6.10 и ќе ти ја платам колку што е нова :party1:
Вака сега, кога ке флешуваш psp 1 работа што нетреба да ја направиш е да го изгасиш, секогаш треба да ти биде на sleep mode. Тебе ти се потрошила батеријата а тоа за системот е shut down. :nesvest: Ако изгасиш флешуван псп тој се враќа на неговиот оригинален фирмвер кој што кај тебе сега е 5.03 претпоставувам?Го чипував 3001 и работеше перфектно се додека не го баталив 2-3 недели и ми се испразни батеријата, сега не сака да распознава одново фалш игри.
Има некој лек или треба да го носам одново на штеловање?
Фала за објаснувањето најверојатно ќе го однесам кај тие што ми го флешоваја па ќе барам некој попуст, инаку немам ни време ни знаење сам да го средувамВака сега, кога ке флешуваш psp 1 работа што нетреба да ја направиш е да го изгасиш, секогаш треба да ти биде на sleep mode. Тебе ти се потрошила батеријата а тоа за системот е shut down. :nesvest: Ако изгасиш флешуван псп тој се враќа на неговиот оригинален фирмвер кој што кај тебе сега е 5.03 претпоставувам?
Лек има ако не ти се даваат пари некој да ти го флешува одново најди некој туторијал на интернет и одново направи го сам.
Нема потреба повторно да го носиш таму и да ти зимаат пари за ништо. При секој хард ресет, хакот на PSP 3000ката се гаси и кога ке се уклучи повторно PSP-то треба да се повтори процедурата.Фала за објаснувањето најверојатно ќе го однесам кај тие што ми го флешоваја па ќе барам некој попуст, инаку немам ни време ни знаење сам да го средувам
Успеав да процедурата што ми ја покажа работа со тоа што пробав неколку пати на фотос.Нема потреба повторно да го носиш таму и да ти зимаат пари за ништо. При секој хард ресет, хакот на PSP 3000ката се гаси и кога ке се уклучи повторно PSP-то треба да се повтори процедурата.
Мислам дека идеше вака:
Оди во Photos -> Memory Card, скролај најдоле кон некој фајл што изгледа како слика. НЕ ГО ОТВАРАЈ, туку само седи на неговата позиција. PSP-то ке се рестартира, ке се појави црн екран, кој ке бара од тебе да стиснеш некое дугме. Откако ке го стиснеш, PSP-то ке се упали хакнато. После тоа ке идеш во Games и ке најдеш програм ChickHEN Loader или нешто слично. Уклучи го, и PSP-to ке биде повторно пиратизирано.
Напомена: Првиот чекор(оној со фотката) не успева од прва. Може да ти се заглави PSP-то наемсто да ти се рестартира. Ако ти се случи ова, само изгаси го, повторно запали го и пробај пак.