UEFA Champions League 2016/17

Абе шампион сезонава е...

• Вкупно гласачи
    69
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
10 утакмици не изиграл , подобар од Меси е, нема проблем.
го видовме пред точно 7 дена Меси-јата ваш во Париз...

иначе ку*ов мој шо Пеп шо ја доби утакмицава, Монако колку лагано си ја изгуби просто неверојатно... ова треба по книги да го пишува и да се изучува за школски пример како да изгубиш добиена утакмица...
Така е. Кога Сити губи, Пеп е крив, а кога победува, Монако сам се победил.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.261
Поени од реакции
18.474
Сладолед не се губи бе жити се :tapp:

Дибала сезонава е топло-ладно, плус беше повреден 2-3 месеци. Не значи дека не е одличен играч, ама лани беше три пати подобар во однос на сезонава.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
И е за 6 пати поефтина од двајцава. :D
Иначе не дека на Сити одбраната е толку појака од овие на Монако. Ја мислам дека не е уопште појака. Глик е боље штопер од овие двајца кретени. Бековите е срамота да ги споредуваме. Сити нема бекови.
Да ти ја ебам таквата одбрана кога Коларов и Сања ти се најдобри играчи.
За цената на играчите веќе нема поента да се дискутира. Кога дојде ред како од шала да се фрлаат по 100м евра за играч тогаш веќе е и повеќе од јасно до каде е дојден фудбалот. Чист пример за ‘‘вредноста‘‘ на парите во фудбалскиот свет се баш овие двајца идиоти што сега ги збориме, а за кој се фрлени 100м. :facepalm: Само се прашувам кога за вакви циркузанти се фрлени тие пари, колкава би била вредноста ако денес сеуште беа активни одбрамбени играчи како Неста, Малдини, Занети, Фердинант или ако беа помлади Лам, Тери, Киелини итн ? Веројатно нафташите ќе праќаа понуди од 500м евра.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Da vi kazam pravo momentalno 10 fudbaleri mi se vrtat u glava koi se poproduktivni od mesi... dzeko e 1 od niv kaj sto lani go trolavme..

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
ja гледаше утакмицава ?
Да, и? Глупаво е да се гледа така на победата, милион пати паѓале екипите што воделе до сега, ама дека Пеп е во случајов, па ќе се дискредитира.

Член од
23 август 2010
Мислења
40.019
Поени од реакции
116.848
Сладолед не се губи бе жити се :tapp:

Дибала сезонава е топло-ладно, плус беше повреден 2-3 месеци. Не значи дека не е одличен играч, ама лани беше три пати подобар во однос на сезонава.
А и таков никад нема да е подобар од Меси, во ниту еден универзум.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Член од
8 март 2012
Мислења
3.540
Поени од реакции
2.592
2. Именувај ми играч кој е подобар од Меси сезонава.
aj да не фалам ,,наши,, би ти рекол само еден старец кои е подобар сезонава од Меси
- Ибрахимович.

го видовме Меси на битните текми сезонава кај е и што е...лесно е да дадеш гол на факинг Легандес и Алавес...на поголемите утакмици (дерби) го нема.

Овде за иронијата да биде поголема би го додал и Суарез пред Меси.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom