брееееееееј сезонава Дибала не е ни пола од тоа шо играл порано, 0 играч, 5 месеци позиција му бараше Алегри а и повреден беше поеќе време.Dibala
10 утакмици не изиграл , подобар од Меси е, нема проблем.Dibala
Така е. Кога Сити губи, Пеп е крив, а кога победува, Монако сам се победил.го видовме пред точно 7 дена Меси-јата ваш во Париз...
иначе ку*ов мој шо Пеп шо ја доби утакмицава, Монако колку лагано си ја изгуби просто неверојатно... ова треба по книги да го пишува и да се изучува за школски пример како да изгубиш добиена утакмица...
ja гледаше утакмицава ?10 утакмици не изиграл , подобар од Меси е, нема проблем.
Така е. Кога Сити губи, Пеп е крив, а кога победува, Монако сам се победил.
За цената на играчите веќе нема поента да се дискутира. Кога дојде ред како од шала да се фрлаат по 100м евра за играч тогаш веќе е и повеќе од јасно до каде е дојден фудбалот. Чист пример за ‘‘вредноста‘‘ на парите во фудбалскиот свет се баш овие двајца идиоти што сега ги збориме, а за кој се фрлени 100м.И е за 6 пати поефтина од двајцава.
Иначе не дека на Сити одбраната е толку појака од овие на Монако. Ја мислам дека не е уопште појака. Глик е боље штопер од овие двајца кретени. Бековите е срамота да ги споредуваме. Сити нема бекови.
Да ти ја ебам таквата одбрана кога Коларов и Сања ти се најдобри играчи.
Да, и? Глупаво е да се гледа така на победата, милион пати паѓале екипите што воделе до сега, ама дека Пеп е во случајов, па ќе се дискредитира.ja гледаше утакмицава ?
HAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHADa vi kazam pravo momentalno 10 fudbaleri mi se vrtat u glava koi se poproduktivni od mesi... dzeko e 1 od niv kaj sto lani go trolavme..
А и таков никад нема да е подобар од Меси, во ниту еден универзум.Сладолед не се губи бе жити се
Дибала сезонава е топло-ладно, плус беше повреден 2-3 месеци. Не значи дека не е одличен играч, ама лани беше три пати подобар во однос на сезонава.
Страв ми е да те прашам кои се другите 9.Da vi kazam pravo momentalno 10 fudbaleri mi se vrtat u glava koi se poproduktivni od mesi... dzeko e 1 od niv kaj sto lani go trolavme..
aj да не фалам ,,наши,, би ти рекол само еден старец кои е подобар сезонава од Меси2. Именувај ми играч кој е подобар од Меси сезонава.