UEFA Champions League 2016/17

Абе шампион сезонава е...

• Вкупно гласачи
    69
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
5-1 таа е дозата...

Само ќе кажам, срамно судење едно од најсрамните судења што ги иам видено, така безобразно настроено против една екипа. 53 минута, Озил ја бута у корнер онака со цела нога топката Мазич вика гол- аут, пред негови очи беше, па ја СМЕНИ одлуката откако интервенираше линискиот. Блам.

2 пенала недосудени за тоа ич да не праам муабет.

И тоа не ни игравме врвно у текот на целата утакмица ги вративме у живот колку малце драма да има.

Член од
23 август 2010
Мислења
40.035
Поени од реакции
116.897
Леле 5-ов гол на Баерн, што направи ОКС бе? :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm: Каков аматеризам боже господе, дно дна.

C

Castiel

Гостин
Сосема очекувано. Колку и да не му иде на Анчелоти во домашно првенство експерт е во лш.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

The_Master_NeptuNE >:D

Таканаречен космополит
Член од
15 јуни 2014
Мислења
250
Поени од реакции
159
Ништо чудно очекувана победа на Баерн туку сега што ќе има плукање на Венгер и гледање сеир :cool:

Член од
1 август 2015
Мислења
412
Поени од реакции
702
Одличен реал, Сковина можам да го издвојам како најкорисен. Има и реванш па таму нема да има идиоти што ќе вриштат на секое паѓање на глумциве.

Таканаречен космополит
Член од
15 јуни 2014
Мислења
250
Поени од реакции
159
Инаку стварно слаба одбрана имаше Арсенал и многу млади сеуште неискусни играчи во прв ред

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Боље ќе гледам репризи од некоја турска сероја него утакмица на Арсенал. Мртвила од екипа, не знам како сеуште има фанови овој клуб. Сандерленд и Хал се подобри за пратење, барем пружат некоја неизвесност во битката за опстанок.

Sent from mTalk

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Одличен реал, Сковина можам да го издвојам како најкорисен. Има и реванш па таму нема да има идиоти што ќе вриштат на секое паѓање на глумциве.
Иди лечи се.

СкоВина. За винарија Сковин збориш?

Sent from my B1-730HD using Tapatalk

Таканаречен космополит
Член од
15 јуни 2014
Мислења
250
Поени од реакции
159
Боље ќе гледам репризи од некоја турска сероја него утакмица на Арсенал. Мртвила од екипа, не знам како сеуште има фанови овој клуб. Сандерленд и Хал се подобри за пратење, барем пружат некоја неизвесност во битката за опстанок.

Sent from mTalk
Во право си, стварно имаат многу досаден фудбал со овој состав од многу неискусни играчи

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026
Од овие Баерн ми се гнаси и од играчите и од навивачите...Колку антипатични појави се тоа Робен,Милер што е подобар од Тоти :icon_lol:,Ноер,Видал...ауу се ежам. Ама какви играчи такви и навивачи,онака просто да се чудиш...неам видено тим-навивачи што повеќе си одговараат него овие гнасниве..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom