Клипче
asd
- Член од
- 8 јануари 2012
- Мислења
- 14.028
- Поени од реакции
- 36.813
Нека дадат прво 2 они и да настане општ хаос па неам против и твојава варијанта :ДТаман. Ќе примат 2-3 од контра. Гарет is back![]()
Нека дадат прво 2 они и да настане општ хаос па неам против и твојава варијанта :ДТаман. Ќе примат 2-3 од контра. Гарет is back![]()
дајте нешто арсенал фан тв, да се насмееме пред спиење![]()
Шо би рекол Калински Алекс Окскладе Чембрлин
Ја па, покрај се, утре не очекувам дека ќе изгубиме. Не знам зошто.
2,63 за двојна шанса.. Да видам состав за да се убедам да синглирам, тоа ми е муабетот..
Алелуја, ајде сега еден добар резултат против германциве!!!!!
Ја играв на 1000,поминува Арсенал,спортски поздрав.Лондон е плав!
Имам и јас некој предосеќај..
Има да ги отвориме германцивеТешко мене ако изгубат буљашите....
...постигнаа еден гол.Мора да дадеме гол и притоа ако губиме максимум 1 разлика.
Стварно си очај од човек, без заебанции. Што треба да пишуваат во нивни фан клуб, дека ќе изгубат 100 разлика? Какви фанови ќе бидат ако не се надеваат на победа, без разлика на квалитетот, формата и другите фактори кои влијаат?Oд најоптимистичниот фанклуб на светот, Арсеналовиот, издвојуваме крајно оптимистични изјави на фановите на Арсенал, плус по некоја залутана како онаа на Сладоледот и онаа на Челзијашот, кој беше пратен со мисија, да им каже во каква боја е обоен главниот град на Англија.
...постигнаа еден гол.
(да не биде дека неколкумина само се излетале, а другиве биле приземни, туку наведениве постови беа obasipani со лајкови од 90 проценти од членовите на фанклубот. За да биде уште попатетично.)
Како и да е, чуда се случуваат. Јас сум оптимистичен за реваншот, мислам дека четири гола и не се некој недостижен недостаток. Какви се екипи се враќале после ваков пораз, а не па најдобриот тим што некогаш светот го видел.
Затоа пред некој ден имаше шпекулации дека го разгледуваат Бенитез како наследник на ВенгерЊукасл на Бени да им гостуваа на Алијанц, немаше да примат 5 комада.