Фан Клуб: Јувентус

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Аплата беше дека играт оалбаено првото знаев дека набрзина 2 гола ќе дадат. Реков Серија А поќе не им е ни на ум ама мора ваквите да јадат 2 гола на брзина..... Алегри наводно против Интер вежбал тактика за ЛШ во смисла на одбраната и овие утакмици ги користел за припремање на истото.

Ринкон е ѕвер, Пјаца му треба мноогу самодоверба и ај Алегри нека нетуку заебава нека си го игра крило најубајте партии таму ги има даено во кариерата.

Рутинска победа господ знај колку ја пишале 1-1 3+ :pos:
Da ne mislis 2-2 3+

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.683
Поени од реакции
88.639

Ептен го тролаат Манџукиќ за тоа "NO GOOD" :icon_mrgr: Ако појдете на фб страната на Јуве, под ова видео ќе видите во коментарите и клубов ги трола навивачите... позитивна атмосфера владее во тимот (y)

Ама со овие видеа си прават и јак маркетинг, секоја им чест (y)

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.892
Поени од реакции
2.804
Џон Елкан: „Зачудувачки е како Интер досега не научи да губи... Би требало да се веќе навикнати!“

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.812
Поени од реакции
17.751
Сари сме го викнале на преговори кај нас ама ништо сакал да остано во Наполи, додека заинтересиран бил Спалети наводно за да не предземи. Според калчомеркато Алегри и управата се договориле да не напушти ова лето а според други гласини сме чувале план Б. Според мене ни под разно не смеј да се дозволи да си оди Алегри... ќе изгубме мн

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Има и поквалитетни тренери од Алегри не е крај на светот.... Ако донесат некој поквалитетен тогаш ОК, ако ми носат некој треторазреден нека си ебат мајката..

ADP

Член од
5 јули 2012
Мислења
3.495
Поени од реакции
2.305
Neka ostane do 2018 leto Allegri a posle da se vrati pak najdobriot trener na site vreminja :D

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Маестро Енцо Мареска се пензионирал

Поштовање
[DOUBLEPOST=1486824679][/DOUBLEPOST]Интересен текст за Лестер на офф нет: http://off.net.mk/offside/fudbal/razlikata-megju-lester-20152016-i-lester-20162017

Го постирам тука поради Тинкермен. Пак истата песна, промените задутре, не го разбрале играчите...

Последно уредено:

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.812
Поени од реакции
17.751
Tomorrow will be Allegri’s 100th game for Juventus and he has the best win ratio of all.

“I never thought about it because I am not interested in records, but in winning the Scudetto and going all the way in the Champions League.

“I hope there are another 300 or 400 games, as I am happy at Juventus. I always said that if I were to leave, Juve would be the first to know.”

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.683
Поени од реакции
88.639
Луѓе ми беше мило што се дружевме овие 7 години, време е да намалам малце со форумов... Тоа не значи дека нема да се читаме во иднина, али сега за сега ова катче ќе го ставам на стенд бај. Драго ми беше што со вас делев радост и тага, и покрај сите караници и несогласувања останавме верни на клубот. Профилов нема да го бришам, нека стои со моите мислења, како што реков во некое идно време можеби пак ќе споделувам мислења со вас :)

Фино Ала Фине, Форца Јуве!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom