Фан Клуб: Јувентус

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
Да не го урочам Манџукич, ама како игра човеков на новава позиција :cuc:

Значи ОГРОМНА разлика во квалитет, како во друг играч да се претвори откако игра лево крило.
Веќе не треба да припари до напаѓач, и онака не придонесува ништо таму, непостоечки.

Ама на крило...ај очигледното што е дека трча како коњ и добива дуели, ама па и какви комбинации прави со левиот бек, па и дриблинзи некои нетипични за него :bravobe:, немам зборови искрено.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.933
Поени од реакции
116.394
Па можда ти како навивач повеќе очекуваш од Интер, ама објективно гледано, не се очекуваше Интер толку добро да парира.
Алегри рече дека утакмицата беше налик на полуфинале ЛШ, и во право е, а реално последниве 5-6 години откако почна доминацијата на Јуве, многу ретко може да се видат вакви дуели, ако не и воопшто.
Местото на кое се наоѓа Интер моментално, односно бројот на освоени бодови е лош со оглед на јачината на ростерот. Не сакам да ме сфатиш дека го преценувам Интер, ама јас уште од стартот на сезоната тврдев дека Интер има многу квалитетен тим сезонава. Тоа што управата изиграваше кур и пол со непроверени тренери ко Де Бур е сосема друга ствар, али мене воопшто не ме изненадија седумте победи по ред на Интер и добрата игра против Јуве, барем во првото полувреме. Сем бековите сите други позиции на теренот се добро покриени и имаме доста квалитетни играчи.

Инаку за утакмицата да, се согласувам дека беше доста квалитетна, за разлика од лани кога со 50% од силите не акнавте од земја без топка да допреме.

Последно уредено:

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.811
Поени од реакции
17.751
Еве да читнете нешто за нашиот човек, КОНТЕ!!!

Легенда на клубот и како играч, и како тренер :) Уште ми е криво што така неславно се раздели од нас :/
Мн мн мн мн на глуп начин замина голема причина поради која ме изнервира да го занеќам :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Мн мн мн мн на глуп начин замина голема причина поради која ме изнервира да го занеќам :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Или глупа е приказната која ни ја сервираа.

Вчера беше на трибини и се испоштова со луѓето во ложата.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.334
Поени од реакции
6.016
Еве да читнете нешто за нашиот човек, КОНТЕ!!!

Легенда на клубот и како играч, и како тренер :) Уште ми е криво што така неславно се раздели од нас :/
Има многу филовани и невистинити работи во текстов веројатно за да биде поинтересен за читање, како прво заканите на навивачите на Лече кон Конте не беа на плажа, туку на автобуска постојка, а и не сум баш сигурен дека неговото семејство присуствувало.

Како причина за заминувањето на Конте се наведува тоа дека Марота сакал да го доведи Мората, а Конте го нејќел, а секој што барем малку го прати Јувентус знаеше дека Мората беше желба на Конте.

Друга лага е тоа што Конте не дошол во Јуве поради Диего. Конте му донел конкретен план на Блан и на Секо за играчи/работа/тактика и барал да учевствува во преговорите и одлучувањето на трансферите со играчите, па за овие двајцата побезболно беше да го ангажираат Чиро кој беше послушен на секоја постапка на тогашната управа (барем, немаше некои јавни испади дека не се согласуваат). И лага е дека Чиро му ја украл работата.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.683
Поени од реакции
88.639
@kikomcjuve Добро некои пишуваат и невистини ради поголема читаност, али останувам на фактот дека со Конте се разделивме на глуп начин, без разлика дали Марота е ккрив или Конте.

Инаку јануариво ДеЧеље го барале од Спал и Верона, ама овој ги одбил и им дал дознаење дека ќе бира еден од овие два клуба кога ќе влезат во Серија А. :LOL:Моментално овие две екипи се први на табелата во Серија Б

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.811
Поени од реакции
17.751
De Rossi: "We are doing everything, but Juventus never losses. We are in the wrong historic period"

:unsure:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.683
Поени од реакции
88.639
Ако не го стави Пјаца од прва минута, ќе го сматрам Алегри за луд... истотака очекувам Ринкон да добие шанса, Ругани и Бенатија... одмор треба да се даде на Дебелиот, Дибала и Манџата. Бидејќи неможат сите тројца да одмараат, може да одиграат барем по едно полувреме... мислам не би требало да имаме проблеми со факинг Кротоне... нели? :unsure:

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Макс рече дека Пјаца стартува вечерва... формацијата рече дека останува иста.. Пипита и Манџо мора да се одморат вечер , милијарди километри истрчаа поготово Манџо...

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.892
Поени од реакции
2.804
Ако не го стави Пјаца од прва минута, ќе го сматрам Алегри за луд... истотака очекувам Ринкон да добие шанса, Ругани и Бенатија... одмор треба да се даде на Дебелиот, Дибала и Манџата. Бидејќи неможат сите тројца да одмараат, може да одиграат барем по едно полувреме... мислам не би требало да имаме проблеми со факинг Кротоне... нели? :unsure:
И јас тоа пишав, ама излегоја некој вести ко што вика Тутор дека ќе стартува он од почеток, дај боже да биде и така дечкото заслужува да се докаже

Kajgana Shop

На врв Bottom