Фан Клуб: Јувентус

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Луѓе ми беше мило што се дружевме овие 7 години, време е да намалам малце со форумов... Тоа не значи дека нема да се читаме во иднина, али сега за сега ова катче ќе го ставам на стенд бај. Драго ми беше што со вас делев радост и тага, и покрај сите караници и несогласувања останавме верни на клубот. Профилов нема да го бришам, нека стои со моите мислења, како што реков во некое идно време можеби пак ќе споделувам мислења со вас :)

Фино Ала Фине, Форца Јуве!!!
Сикиреа немој да јебеш... колку испи вечерва ??? Ај отрезни се утре па преиспитај се што си напишал.... Мислам у реду е што искомплексираните мали дечиња со мали мозочиња во Серија А темата вреѓат и кај треба и кај не треба.. ама тури му пепел , таму и јас веќе немам намера да коментирам било што... ама тука можеш бате да оставаш по 2-3 коментара кога има утакмица бар.... океј ?

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.810
Поени од реакции
17.750
Луѓе ми беше мило што се дружевме овие 7 години, време е да намалам малце со форумов... Тоа не значи дека нема да се читаме во иднина, али сега за сега ова катче ќе го ставам на стенд бај. Драго ми беше што со вас делев радост и тага, и покрај сите караници и несогласувања останавме верни на клубот. Профилов нема да го бришам, нека стои со моите мислења, како што реков во некое идно време можеби пак ќе споделувам мислења со вас :)

Фино Ала Фине, Форца Јуве!!!
Оди издркај го, врати се ќе ти помини ќе сакаш да пишиш пак :D[DOUBLEPOST=1486856183][/DOUBLEPOST]
Сикиреа немој да јебеш... колку испи вечерва ??? Ај отрезни се утре па преиспитај се што си напишал.... Мислам у реду е што искомплексираните мали дечиња со мали мозочиња во Серија А темата вреѓат и кај треба и кај не треба.. ама тури му пепел , таму и јас веќе немам намера да коментирам било што... ама тука можеш бате да оставаш по 2-3 коментара кога има утакмица бар.... океј ?
Вие сте криви шо коментирате таму уопште се знај на таја тема дека ќе се закасаат некој :)

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Вие сте криви шо коментирате таму уопште се знај на таја тема дека ќе се закасаат некој :)
Не, у реду е се појавувале таму тролови од секогаш.. но деновиве се собраа сите заедно си зедоа сила еден од друг... као еве кај лежи зајакот... и океј е да ти каже Јуве Јубе местачи дрн дрн... но друго е кога веднаш те вреѓат тебе лично... и никој таму не санкционира навреди, пријавив еден деген кој спомна сестра... никому ништо.. да му се помочам да главата на модераторот на Серија А .. ете така... ај да видам дали чита баш ме занима.. немам појма кој е и што е... чисто ме занима дали читаат што и каде се пишува... Ширеа исто така дегени го нарекоа со погрдни зборови... никому ништо... ќе ти јебем и форум и се .

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.810
Поени од реакции
17.750
Не, у реду е се појавувале таму тролови од секогаш.. но деновиве се собраа сите заедно си зедоа сила еден од друг... као еве кај лежи зајакот... и океј е да ти каже Јуве Јубе местачи дрн дрн... но друго е кога веднаш те вреѓат тебе лично... и никој таму не санкционира навреди, пријавив еден деген кој спомна сестра... никому ништо.. да му се помочам да главата на модераторот на Серија А .. ете така... ај да видам дали чита баш ме занима.. немам појма кој е и што е... чисто ме занима дали читаат што и каде се пишува... Ширеа исто така дегени го нарекоа со погрдни зборови... никому ништо... ќе ти јебем и форум и се .
A шо очекувавте вие, кај гледавте досега? Се шо е нормално престана да постира таму а богами и на темиве лако полако све бега. Со деца нема разбирање али добро е нови фори се учат на форуми и фаца си така функционира сега та форум та фб :pos:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.683
Поени од реакции
88.630
Ај додека сум сеуште онлајн да ве цитирам... Ова не е ради дешавкине во темата за Серија А, остај ги нив, запусти ги :) ако толку ти фалам пиши ми во пп ќе ти го дадам мојот фб, па ќе ме имаш достапен 24/7. Едноставно морам да направам пауза од форумов, и неможам ништо тука... Али ај ако освоиме Серија А, Купот или дајбоже ЛШ тогаш ќе се уклучам да си честитаме, а дотогаш авиридерчи :)

Оди издркај го, врати се ќе ти помини ќе сакаш да пишиш пак :D
Да ти кажам искрено прво го излупав па пишав на темава, значи ова погоре го пишав при здрав разум без притисоци од моите внатрешни демони... Ајм дед факинг сириуз :)

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.810
Поени од реакции
17.750
Ај додека сум сеуште онлајн да ве цитирам... Ова не е ради дешавкине во темата за Серија А, остај ги нив, запусти ги :) ако толку ти фалам пиши ми во пп ќе ти го дадам мојот фб, па ќе ме имаш достапен 24/7. Едноставно морам да направам пауза од форумов, и неможам ништо тука... Али ај ако освоиме Серија А, Купот или дајбоже ЛШ тогаш ќе се уклучам да си честитаме, а дотогаш авиридерчи :)

Да ти кажам искрено прво го излупав па пишав на темава, значи ова погоре го пишав при здрав разум без притисоци од моите внатрешни демони... Ајм дед факинг сириуз ::
Ти пишав на фб :)

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.683
Поени од реакции
88.630
Не бе човек нека ме викаат деген и со други погрдни зборови, мене искрено не ми смета... На нивните дома ако не им смета што израснале такви луѓе, па зошто тогаш јас да се нервирам? Ќе си олеснат душа, ќе им помине и пак ќе го гледаат Јуве кајшто доминира врз нивните тимчиња, поголема казна од тоа, Амин :icon_mrgr:

_predator_

Студент\Џаболебар
Член од
17 декември 2012
Мислења
2.254
Поени од реакции
2.461
@Scirea Е ај да плачеме сега...:D
Седи бе ,кај се брзаш толку.

@DeviAngel Алегри ти поклони навестувње за останување на клупата за роденден :icon_lol:
Btw среќен :pijanco:

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.810
Поени од реакции
17.750

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Taman interesen mi stana:D

Se zezam, eden od omilenite 3 forumzii od fan klubov, sve najubo.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.810
Поени од реакции
17.750

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.244
Поени од реакции
18.448
@Scirea не смее да си оди од форумов. Првиот човек што ми реплицираше, одличен човек.

Мајни ги идиотиве од другава тема и онака немаат идеја што пишуваат :D

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.892
Поени од реакции
2.804
Слабо изгледа новиов договор со Дибала a?

Btw, од ЈувентусМК -

Родриго Бентакур во следната недела би можел да пристигне во Торино на медицински прегледи пред официјализирање на неговиот трансфер од Бока Јуниорс во Јувентус за новата сезона. Во меѓувреме, синоќа фудбалерот со репрезентацијата на Уругвај го освои превенството на Јужна Америка за фудбалери до 20 години (Calciomercato)

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
За малку да пишам за можна формација,прва постава...ама.....
Вечер не е важно со која формација и со кој играчи ќе излеземе на терен,ниту каква игра ќе имаме. Ни докажаа и покажаа експертите во Серија А темата дека сите судии ги држи групацијата "Нутела" тоест Јувентус.. така да знаеме дека ќе победиме . Нема ни зошто да гледаме уствари.. видено е.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.185
Поени од реакции
3.516
@Scirea Седи бе мирен кај ќе идеш треба да славиме скудето и ЛШ во мај:)

Kajgana Shop

На врв Bottom