Near
Рандом лик од соседството
Требаше Бутино да го земе 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Три или четири стативи имавме ?
И еднаш Ојлевски што му ја гаѓаше ногата на голманот. Тоа да му беше целта немаше да успее.
И ајде се случува ама нели некако пологично е пикер коа е пред голман да ја пука повеќе во долната половина на голот бидејќи голманот обично е во скок ? Што му требаше на Столе да ја пука високо.
Три напади за водство не искористивме. Да поведевме друго ќе беше, ќе ги фатеше овие дигнативе паника.
И пак задњи напад си го пимпламе и не ни успеавме да шутнеме. Ова веќе со задњиве нападаи мора да го увежбаме.
Што гледаш ти бе пријателе ? Норвешкиот тренер викна тајм аут......Па и Лино, каков аматерски тајм-аут побара, баш кога ние бевме у налет а норвежаниве не знаеа кај тераат у тие минути. Ем од една страна нас не пресече ем од друга страна норвежаниве си ја поднаместија играта и се вратија у колосек.
Поповски го извадија од список за Пешевски да влезе ако не се лажам така да само Митков може да игра таму.Бидете среќни што ја имаме честа да ги гледаме најретардираните крила и леви бекови во историјата на светските првенства. Во второ Поповски/Митков место морковот нека влага и било кој место Ојлески зошто секако полоши играчи од двајцава нема, а ако е спремен Миркуловски сега е време да се ризикува со него и нека го уфрла изборникот во бековска линија со Филип Лазаров и Кире.
Чоколино викна тајмаут. Норвежаните немаа тајмаут прво полувреме.Што гледаш ти бе пријателе ? Норвешкиот тренер викна тајм аут......