- Член од
- 1 септември 2014
- Мислења
- 5.155
- Поени од реакции
- 7.858
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Признај ја срчна на фејсбук!Михриџан Ферадова![]()
Може, ако се филува со филтри како "на домашен терен, од 15 до 20-та минута, кога му бил партнер тој и тој играч...." да не продолжувам, ми ја сфаќаш поентата. Кога станува збор за генерална статистика и тоа во тим кој два месеци играчите генерално се влечеа по теренот и тоа како дава перцепција за напредокот и формата на играчот сезонава т.е. со Мурињо.Небитна е статистиката речиси воопшто, бидејќи перформансот на еден играч може квалитетно да се оценува единствено со следење на неговите настапи континуирано на подолг рок и на тој начин да се види како прво константноста која никако не може статистички да биде искажана, а и целокупното влијание врз текот на натпреварите.
Статистиката може понекогаш да даде некоја индикација, ама многу почесто може да биде исфилувана и изманипулирана со цел да оправда или оцрни одреден играч во зависност од тоа медиумите во која насока се расположени.
Јас да. Многу и приватен профилот. Тешко за наоѓање на информации, сепак со малку копање се изнајдоа уште неколку слики и дополнителни информации.Признај ја срчна на фејсбук!![]()
За греови им е трансфер политикава. Пробуват да најдат копија од Канте, играч што се погодува еднаш во десет години. Првин Амарти па Менди и сега овој, дај боже да грешам ама ништо нема да биде и од овој.Nigerian international midfielder Wilfred Ndidi is expected to sign for Leicester City in the first few days of the transfer window for a fee that could rise to £15m, according to Sky sources.
од Генк е батково. Го гледал некој?![]()
Сега ќе дојде @Scouser88 да ти објасни како имаме маестрална одбрана. Мада, утакмицава цел тим потфрли дефанзивно, маме си ебаа.
Да се дешава нешто![]()
Моменталната ситуација е борба за второ, трето и четврто место меѓу Ливерпул, Сити и Арсенал. Ние горе баш и не осеќаме моментално некој притисок од долеНе те слушам од борбава за титула![]()