Premier League - Season 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
15726237_1259076170820964_7483335329087748510_n.jpg

Михриџан Ферадова :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Признај ја срчна на фејсбук! :D[DOUBLEPOST=1483029153][/DOUBLEPOST]
Небитна е статистиката речиси воопшто, бидејќи перформансот на еден играч може квалитетно да се оценува единствено со следење на неговите настапи континуирано на подолг рок и на тој начин да се види како прво константноста која никако не може статистички да биде искажана, а и целокупното влијание врз текот на натпреварите.

Статистиката може понекогаш да даде некоја индикација, ама многу почесто може да биде исфилувана и изманипулирана со цел да оправда или оцрни одреден играч во зависност од тоа медиумите во која насока се расположени.
Може, ако се филува со филтри како "на домашен терен, од 15 до 20-та минута, кога му бил партнер тој и тој играч...." да не продолжувам, ми ја сфаќаш поентата. Кога станува збор за генерална статистика и тоа во тим кој два месеци играчите генерално се влечеа по теренот и тоа како дава перцепција за напредокот и формата на играчот сезонава т.е. со Мурињо.

Последно уредено од модератор:
Кој е кумот што и дал на оваа овакво име? Патлиџан. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Признај ја срчна на фејсбук! :D
Јас да. Многу и приватен профилот. Тешко за наоѓање на информации, сепак со малку копање се изнајдоа уште неколку слики и дополнителни информации.
Досадно ми беше:)

Nigerian international midfielder Wilfred Ndidi is expected to sign for Leicester City in the first few days of the transfer window for a fee that could rise to £15m, according to Sky sources.

од Генк е батково. Го гледал некој? :D

Nigerian international midfielder Wilfred Ndidi is expected to sign for Leicester City in the first few days of the transfer window for a fee that could rise to £15m, according to Sky sources.

од Генк е батково. Го гледал некој? :D
За греови им е трансфер политикава. Пробуват да најдат копија од Канте, играч што се погодува еднаш во десет години. Првин Амарти па Менди и сега овој, дај боже да грешам ама ништо нема да биде и од овој.

Sent from mTalk

Сега ќе дојде @Scouser88 да ти објасни како имаме маестрална одбрана. Мада, утакмицава цел тим потфрли дефанзивно, маме си ебаа.
Да се дешава нешто :D

Не те слушам од борбава за титула :D

Не те слушам од борбава за титула :D
Моменталната ситуација е борба за второ, трето и четврто место меѓу Ливерпул, Сити и Арсенал. Ние горе баш и не осеќаме моментално некој притисок од доле :kezec:

На Хендерсон наназад му се сите. Лесно е кога напаѓаш да пратиш долг пас до голманот назад

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom