Стално играат со голови овие стајлбриџ и денес најдоја да окапаат 0-1 ...Бала таун 2 и Стајлбриџ 3+ .. овие првиве тамам израмнија следни 10 секунди пак примаат гол ..
За малку.....Лас Палмас - Хуеска 2+ пп (2.40)
Аталанта - Емполи 2+ пп (2.85)
Мускрон - Вестерло 2+ пп (2.65)
за коњско влакноЗа малку.....
Сакам да го врзам со неколку утакмици на поголема уплата, ќе кажи ли некој повеќе што се разбира од Хокеј мислење за Омск?Што мислите за Омск за утре, ќе го биде ли?
Мое мислење е дека ќе биде 5+ ... Треба да биде 1 и тоа голем 1, ама што знам.. Ме влечат головите, Рига мислам дека ќе даде 2 гола сигурно..Сакам да го врзам со неколку утакмици на поголема уплата, ќе кажи ли некој повеќе што се разбира од Хокеј мислење за Омск?
Уште во прва третина го даде све ова што го кажавМое мислење е дека ќе биде 5+ ... Треба да биде 1 и тоа голем 1, ама што знам.. Ме влечат головите, Рига мислам дека ќе даде 2 гола сигурно..
Хаха, бравоУште во прва третина го даде све ова што го кажав[DOUBLEPOST=1482327614][/DOUBLEPOST]@Luis Suarez
Те пратам на 2к.За вечер кој сака дубл за дуплирање, “најсигурни“ ми стојат Хофенхајм дава 2 гола и Монпеље дава гол.