Premier League - Season 2016/2017

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Dobro da se izblamirav, tito bese odamna mrtov, liverpul i po nego osvoija titula. :pipi:
I imam kazano zasto Konte kako trener mi se sviga, inace on u nitu eden moment kako trener ne pokazal disrespekt kon Inter, niti pak otfrlil celosno moznost eden den da gi vodi, prav profesionalec e i dokazan shampion. Nema nisto loso u toa da sakam da bide del od Inter, istite tie sto mene mi mrchat za toa go sakaa kapelo na vremeto u Inter posle Murinjo, covek koj gi treniral i juventus i milan i roma. Ama toa sekako, ne e bitno.
hhhhhhh
канцероген хумор?
Венгер никогаш не покажал дисреспект према Ливерпул, тоа не го менува фактот дека би било апсурдно да викам дека е „мојот човекот“.

Болдот :ROFLMAO:
Сите ќе го водат Интер еден ден, Чоло, Конте, можеби и Фергусон ќе се враќа од пензија пошто реално, никогаш ја нема отВрлено можноста.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.687
Поени од реакции
11.785
Не ми се верува дека се толку лигуши овие Сити
не трескај многу грубо играат челзашиве, пред некоја минута она на мозес шо беше? сеа у шеснаесетник дирекну нога и уште многу слични стартови

Sent from my iPhone using Tapatalk

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.373
Поени од реакции
5.577
а што немаше старт ли шо не се согласуваш?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Не де согласувам дека беше пенал едвај на прсти го пипна, а и исто мислам дека ништо помалку груби не се ни Сити едино што ја имаат топката повеќе и затоа немаат толку фаули

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Не знам дали го видовте Конте сеа како збесна доле, у терен влезе. Да беше Мурињо, ќе го избркаа од Англија. :toe:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.965
Поени од реакции
116.570
Е што се груби Челзи де? Машки фудбал играат дечките за разлика од лигушиве кои на секој старт трчаат кон судијата и бараат картони и пенали. Класика Пеп екипа, лигави до гроб, да Бог да никад не освојат титула.

Иначе Коста е најдобар играч на Челзи моментално, ликот е права МАШИНА, све игра, заедно со Азар.

П.с. Додека пишував Азар го издува Коларов како мало дете. Бреееееееееееееееееееееееееееееееј каков шпринт удри, туууууууууууууууууу :popce:

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Коларов си џогираше покрај Азар. Во право беа англиските квази експерти кога рекоа дека е премногу ноншалантен.

Sent from mTalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom