Premier League - Season 2016/2017

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
pa nego rafa benitez mu e omilen covek, realno bolje nevil da mu bese, ili fergi.
Inaku so sansi pokonkretni bea celzi, i prazen gol imase hazard bolje da se obidese so leva nego povratna da dava, ama ovie nazad bea na rab na penal i crven u nekolku navrati, sreka imaa.
Denes mojot covek konte najverojatno nema da si zamine so celiot plen, vo mnogu nezgoden moment primija gol ali eve ova e odlicen test i za nego i za celzi, uspeat li i denes da izvlecat povolen rezultat, ke go dobijat potrebniot veter u grb za titula defintiivno.
Син, бро (знам дека не сум ти брат), малку ти е бламирање кај тебе во фан клуб па мора и тука? :D

Не ми е Рафа ама и да ми биде, Рафа му има донесено ЛШ на Ливерпул.
Конте на Интер му има донесено....порази.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.965
Поени од реакции
116.572
pa nego rafa benitez mu e omilen covek, realno bolje nevil da mu bese, ili fergi.
Inaku so sansi pokonkretni bea celzi, i prazen gol imase hazard bolje da se obidese so leva nego povratna da dava, ama ovie nazad bea na rab na penal i crven u nekolku navrati, sreka imaa.
Denes mojot covek konte najverojatno nema da si zamine so celiot plen, vo mnogu nezgoden moment primija gol ali eve ova e odlicen test i za nego i za celzi, uspeat li i denes da izvlecat povolen rezultat, ke go dobijat potrebniot veter u grb za titula defintiivno.
Па Бени му донесе ЛШ, зашо да не го сака?
Иначе за ова со шансите не си ваљда озбилен, иди замиј се малце не ти е арно се гледа.

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.373
Поени од реакции
5.577
Јебеш Агуера чувај Кејхила
Де Брујн е наш човек ееее

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.015
Син, бро (знам дека не сум ти брат), малку ти е бламирање кај тебе во фан клуб па мора и тука? :D

Не ми е Рафа ама и да ми биде, Рафа му има донесено ЛШ на Ливерпул.
Конте на Интер му има донесено....порази.
Dobro da se izblamirav, tito bese odamna mrtov, liverpul i po nego osvoija titula. :pipi:
I imam kazano zasto Konte kako trener mi se sviga, inace on u nitu eden moment kako trener ne pokazal disrespekt kon Inter, niti pak otfrlil celosno moznost eden den da gi vodi, prav profesionalec e i dokazan shampion. Nema nisto loso u toa da sakam da bide del od Inter, istite tie sto mene mi mrchat za toa go sakaa kapelo na vremeto u Inter posle Murinjo, covek koj gi treniral i juventus i milan i roma. Ama toa sekako, ne e bitno.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.965
Поени од реакции
116.572
Фаул и црвен? :icon_mrgr:

:popce:
Па не баш, ама далеку од тоа дека овој се фрли у него. Исправна одлука на судијата испадна и тоа е тоа. Де Брујн утна немогуча ствар на 1-0, и нормално стигна казната. Јак меч до сеа, динамичен, со доста шанси и со добра игра од двете екипи.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Иначе во право е Син до некаде. Сити во прво беа ептен офанзивни, ама немаа баш некои ептен добри шанси. Само еден шут во рамки на гол.

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.373
Поени од реакции
5.577
Абе само ја мислам дека Сане им беше добар не требаше да го вади?
Јаја Туреќе го вади Пеп пак

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.660
Поени од реакции
59.595
Фултон непостоечкиот во средина, Сигурдсон напаѓач, а лавот македонски на клупа :facepalm:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom