Premier League - Season 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
pa nego rafa benitez mu e omilen covek, realno bolje nevil da mu bese, ili fergi.
Inaku so sansi pokonkretni bea celzi, i prazen gol imase hazard bolje da se obidese so leva nego povratna da dava, ama ovie nazad bea na rab na penal i crven u nekolku navrati, sreka imaa.
Denes mojot covek konte najverojatno nema da si zamine so celiot plen, vo mnogu nezgoden moment primija gol ali eve ova e odlicen test i za nego i za celzi, uspeat li i denes da izvlecat povolen rezultat, ke go dobijat potrebniot veter u grb za titula defintiivno.
Син, бро (знам дека не сум ти брат), малку ти е бламирање кај тебе во фан клуб па мора и тука? :D

Не ми е Рафа ама и да ми биде, Рафа му има донесено ЛШ на Ливерпул.
Конте на Интер му има донесено....порази.

pa nego rafa benitez mu e omilen covek, realno bolje nevil da mu bese, ili fergi.
Inaku so sansi pokonkretni bea celzi, i prazen gol imase hazard bolje da se obidese so leva nego povratna da dava, ama ovie nazad bea na rab na penal i crven u nekolku navrati, sreka imaa.
Denes mojot covek konte najverojatno nema da si zamine so celiot plen, vo mnogu nezgoden moment primija gol ali eve ova e odlicen test i za nego i za celzi, uspeat li i denes da izvlecat povolen rezultat, ke go dobijat potrebniot veter u grb za titula defintiivno.
Па Бени му донесе ЛШ, зашо да не го сака?
Иначе за ова со шансите не си ваљда озбилен, иди замиј се малце не ти е арно се гледа.

Син, бро (знам дека не сум ти брат), малку ти е бламирање кај тебе во фан клуб па мора и тука? :D

Не ми е Рафа ама и да ми биде, Рафа му има донесено ЛШ на Ливерпул.
Конте на Интер му има донесено....порази.
Dobro da se izblamirav, tito bese odamna mrtov, liverpul i po nego osvoija titula. :pipi:
I imam kazano zasto Konte kako trener mi se sviga, inace on u nitu eden moment kako trener ne pokazal disrespekt kon Inter, niti pak otfrlil celosno moznost eden den da gi vodi, prav profesionalec e i dokazan shampion. Nema nisto loso u toa da sakam da bide del od Inter, istite tie sto mene mi mrchat za toa go sakaa kapelo na vremeto u Inter posle Murinjo, covek koj gi treniral i juventus i milan i roma. Ama toa sekako, ne e bitno.

sto kruzis so oci be, prazen gol, i sutot na hazard prethodno pokraj stativa, koi sansi gi imaa siti, ili koja od niv bese podobra od onaa na hazard eve kazi mi, ili druga utakmica glease.

ali ne e bitno, 1-1
giphy.gif

Фаул и црвен? :icon_mrgr:

:popce:
Па не баш, ама далеку од тоа дека овој се фрли у него. Исправна одлука на судијата испадна и тоа е тоа. Де Брујн утна немогуча ствар на 1-0, и нормално стигна казната. Јак меч до сеа, динамичен, со доста шанси и со добра игра од двете екипи.

Иначе во право е Син до некаде. Сити во прво беа ептен офанзивни, ама немаа баш некои ептен добри шанси. Само еден шут во рамки на гол.

Абе само ја мислам дека Сане им беше добар не требаше да го вади?
Јаја Туреќе го вади Пеп пак

Фултон непостоечкиот во средина, Сигурдсон напаѓач, а лавот македонски на клупа :facepalm:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom