- Член од
- 26 февруари 2013
- Мислења
- 116
- Поени од реакции
- 31
Умтити пак се повредил![Лут :mad: :mad:](/styles/default/xenforo/smilies/mad.png)
![Лут :mad: :mad:](/styles/default/xenforo/smilies/mad.png)
Sezonava koj ke stigni ni ja bushi sredinata pa ushte zamena rakitic so coutinho ni fali..Се повеќе шпекулации за Кутињо во Барса. Леле каков тандем ќе бидат со Нејмар, и двајцата се 24 год..Плус тука е Рафиња
Манчестер праќа понуда за Ракетата... ако се спремни да дадат 60 милки, ја би да го продадеме и да го донесеме Кутињо за 30![]()
Ја би да го продадеме Даглас за 150 милиони и да го земеме Белерин за 5.Се повеќе шпекулации за Кутињо во Барса. Леле каков тандем ќе бидат со Нејмар, и двајцата се 24 год..Плус тука е Рафиња
Манчестер праќа понуда за Ракетата... ако се спремни да дадат 60 милки, ја би да го продадеме и да го донесеме Кутињо за 30![]()
Мислиш дека сумите не се реални?Ја би да го продадеме Даглас за 150 милиони и да го земеме Белерин за 5.
Ти викам ако си оди Ракитич, плус Иниеста е веќе во години.. плус може да игра и место Нејмар, така да би добивал доста минутажа.Кутињо без 70-80 милиони нема шанси да го земите па колку сака желба нека има.. @NeymarJunior не си прај филмој..моментално 35 милиони вреди еден просечен играч како Сисоко, а камоли Кутињо кој е господ за него..и плус кај ќе игра Кутињо во Барселона моментално?..ќе биди како Арда Туран и ќе ја заменува секоја позиција од нападот и средината