- Член од
- 26 февруари 2013
- Мислења
- 116
- Поени од реакции
- 31
Умтити пак се повредил
Sezonava koj ke stigni ni ja bushi sredinata pa ushte zamena rakitic so coutinho ni fali..Се повеќе шпекулации за Кутињо во Барса. Леле каков тандем ќе бидат со Нејмар, и двајцата се 24 год.. Плус тука е Рафиња
Манчестер праќа понуда за Ракетата... ако се спремни да дадат 60 милки, ја би да го продадеме и да го донесеме Кутињо за 30
Ја би да го продадеме Даглас за 150 милиони и да го земеме Белерин за 5.Се повеќе шпекулации за Кутињо во Барса. Леле каков тандем ќе бидат со Нејмар, и двајцата се 24 год.. Плус тука е Рафиња
Манчестер праќа понуда за Ракетата... ако се спремни да дадат 60 милки, ја би да го продадеме и да го донесеме Кутињо за 30
Мислиш дека сумите не се реални?Ја би да го продадеме Даглас за 150 милиони и да го земеме Белерин за 5.
Ти викам ако си оди Ракитич, плус Иниеста е веќе во години.. плус може да игра и место Нејмар, така да би добивал доста минутажа.Кутињо без 70-80 милиони нема шанси да го земите па колку сака желба нека има.. @NeymarJunior не си прај филмој..моментално 35 милиони вреди еден просечен играч како Сисоко, а камоли Кутињо кој е господ за него..и плус кај ќе игра Кутињо во Барселона моментално?..ќе биди како Арда Туран и ќе ја заменува секоја позиција од нападот и средината