Леле колку му е накурчен!!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Лавин е 3на3 баскеташ, нема грам iq во тиквата да прочита ротација, да искористи скрин, да проигрува играчи, да најде passing lane. Ништо. Попаметно ќе му е на Тибодо да го пушта од клупа, вака нема никаков ефект од него.Таунс не ми се свиѓа како игра, без ралика на тоа што има доста кошеви дадено до сега. Ликот форсира за сите пари, ако продужи вака ќе ми стане одвратен и ќе му ебам све у пичка. Па не можеш и плеј и центар и крило и шутер и тренер и чистач и навивач да бидеш у исто време бе коњ мртов. Буквално секој напад силува ко стока. Вигинс многу повеќе ми се допаѓа, сметам дека мора повеќе да иде топката кај него.
Клупата им е критична на Вулфси, направија 15-тина разлика првава петорка, влегоа овие од клупа и све усраа за 2 минути.
Фазла од 5 гласа не добива кд годинаваСамо баш интересно е што истите луѓе што го поддржуваа трејдот на Леброн во Мајами јадат сега гомна за Дурант.
Пешки ќе биде КД МВП годинава.
Колку им значи тоа чудо едно... небаре финале плеј оф, решавачка утакмица, толку ааааа уууууу довикување по судии, технички мехнички.. ебате напалените мајмуни...
Само баш интересно е што истите луѓе што го поддржуваа трејдот на Леброн во Мајами јадат сега гомна за Дурант.
Пешки ќе биде КД МВП годинава.
Kobe zosto ne ti stanal odvraten ko taka?Од ова до сега што го видов топ игра.
Таунс не ми се свиѓа како игра, без ралика на тоа што има доста кошеви дадено до сега. Ликот форсира за сите пари, ако продужи вака ќе ми стане одвратен и ќе му ебам све у пичка. Па не можеш и плеј и центар и крило и шутер и тренер и чистач и навивач да бидеш у исто време бе коњ мртов. Буквално секој напад силува ко стока. Вигинс многу повеќе ми се допаѓа, сметам дека мора повеќе да иде топката кај него.
Клупата им е критична на Вулфси, направија 15-тина разлика првава петорка, влегоа овие од клупа и све усраа за 2 минути.
Лавин е 3на3 баскеташ, нема грам iq во тиквата да прочита ротација, да искористи скрин, да проигрува играчи, да најде passing lane. Ништо. Попаметно ќе му е на Тибодо да го пушта од клупа, вака нема никаков ефект од него.
Вигинс има пост-ап игра ама не е којзнае што подобар, многу еднодимензионален играч испадна, смешно е што го најавуваа како нов Леброн Џејмс а он повеќе си ја моделира играта по Џо Џонсон. Таунс е играчиште спрема овие двајца.
Ама не, не реков јас дека ми е одвратен или дека не го сакам, него дека не ми се допаѓа што дивља. Ова го зборам пошо знам дека дечкото има огромен потенцијал, а ако му дадат преголема слобода може и да изгори во желбата да стане што подобар. Треба да си игра таму кај што треба, не може да дивља 10 напади по ред и притоа 7 топки да изгуби. Ме сфаќаш ваљда што сакам да кажам. Инаку ко играч е мега јак, нема тука збор, никако не може да се чува, има шут, подвижен е за човек со негова висина, има игра со грб, буквално нема слаба точка.Kobe zosto ne ti stanal odvraten ko taka?
Nemozis da recis nekoj forsira ako ima sut od pole nad 50%.. Ova mnogu glupo ti bese
Plus bez rubio se poslednite utakmici nemat bash plejmejkeri. . A i trenero kako sho znajme e ogranicen vo ofanziva. . Klupata isto im e sranje nemozi vo nba bjelica da ti e ubedlivo najdobar igrac od klupa. . Mozebi treba lavin da igra od klupa ko lani
Iskreno gi preceniv wolfsi sezonava nesto slicno kako new orleans prethodni sezoni koga gi imaa tyreke holiday i gordon.. Sepak treba mnogu poveke od startna petorka 'ubava za oko'[DOUBLEPOST=1478276353][/DOUBLEPOST]A durant mvp nema sansa da mu dat koga na lebron ne mu dadoja vo 2011.. Se dodeka se na visoko nivo curry i durant nema da bidat mvp.. Lebron pocna da osvojuva otkako na wade pocna da mu paga formata
Isto i lebron ne ocekuvam da osvoj poshto kyrie sezonava reshil mater da ebi