НБА сезона 2016-2017

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Кој тим ќе биде овогодишен шампион?

• Голден Стејт Вориорс

Гласови: 23 76,7%
  • Кливленд Кавалирс

Гласови: 7 23,3%

• Вкупно гласачи
    30
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Комплетиран првиот трејд во сезоната.

OKC го добива Jerami Grant
PHI го добива Ersan Ilyasova + можен пик од прва рунда во 2020 (топ 20 заштитен) или 2 пика од втора рунда

Мислам дека на долг рок добар трејд е ова за Оклахома Сити. За Филаделфија ќе видиме. Некако ми е бесцелен.

• Ми се допаѓа
Reactions: ilz
Не ми се допаѓа како се развива Willie cauley-stein, 126 минути има вкупно сезонава одиграно, вкупно 3 скокови, 1 украдена, 1 блок, 3 грешки, 7 фаула, 13 поени.. што знам, 23 години и втора година у нба доста слабо, еве во споредба
Deandre Jordan

21 years old 16.2mins 4.8pts 5rebs 0.9blk 60% FG

Tyson Chandler

20 years old 24.4mins 9.2pts 6.9rebs 1.4blk 53.1% FG

Serge Ibaka

21 yearsold 27mins 9.9pts 7.6rebs 2.4blk 54.3% FG

Joakim Noah(ahead on offense in almost every way possible)

23 yearsold 24.2mins 6.7pts 7.6rebs 1.4blk 1.3asts 55.6% FG
Можда со враќањето на колисон ќе се подобри, се надевам

Не ми се допаѓа како се развива Willie cauley-stein, 126 минути има вкупно сезонава одиграно, вкупно 3 скокови, 1 украдена, 1 блок, 3 грешки, 7 фаула, 13 поени.. што знам, 23 години и втора година у нба доста слабо, еве во споредба
Deandre Jordan

21 years old 16.2mins 4.8pts 5rebs 0.9blk 60% FG

Tyson Chandler

20 years old 24.4mins 9.2pts 6.9rebs 1.4blk 53.1% FG

Serge Ibaka

21 yearsold 27mins 9.9pts 7.6rebs 2.4blk 54.3% FG

Joakim Noah(ahead on offense in almost every way possible)

23 yearsold 24.2mins 6.7pts 7.6rebs 1.4blk 1.3asts 55.6% FG
Можда со враќањето на колисон ќе се подобри, се надевам
Поголема енигма е Меклемор кој беше 7ми пик и најавуван како новиот Реј Ален.

Сега не доби ни екстензија и најверојатно ќе го трејдаат негде за пикови и слично.

Активирајте се малце следи првиот пораз на Кавси.... :D Rockets show them who we are !!!

Добро уште не го научија Харден како „изнудува“ фаули? :cautious:

Lillard e najgolemiot mudonja sto go igra sportov momentalno, kakva igracina sekoja cest :cuc::cuc:

На ЕјТиенТи тесна завршница ќе има...

Јута многу јака утакмица изигра, заслужена победа. Тек Хејвард да им се врати...

Цццц се посраа последните 2-3 минути...

Јута многу јака утакмица изигра, заслужена победа. Тек Хејвард да им се врати...
Фејворс само првото полувреме играше, 13 минути вкупно, Диао и Буркс исто повредени и победија на гости. Малку ги потценија од почеток, 1/4 направи Јута уба предност поради дефанзивата на Гобер и Фејворс против Гасол и Алдриџ и до крај многу пасивни беа Спарс,чекаа сам Каваи да ја добие утакмицата.

Фејворс само првото полувреме играше, 13 минути вкупно, Диао и Буркс исто повредени и победија на гости. Малку ги потценија од почеток, 1/4 направи Јута уба предност поради дефанзивата на Гобер и Фејворс против Гасол и Алдриџ и до крај многу пасивни беа Спарс,чекаа сам Каваи да ја добие утакмицата.

Ама и не промашија тројка да бидеме реални. :D

Bulls are #1 in offense, #1 in rebounding, #2 in assists, and #5 in defense... IDEME NA 4-0

Ама и не промашија тројка да бидеме реални. :D
7/8 бидејќи беа скроз сами, кога се стегна малце одбраната во 2/4 се вратија нормалните бројки

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom