Против Севиља.Слична одбрана како на Лорис имаше и Касиљијас пред неколку години , не ми текнува против кој противник беше. Али вакво читање на топка само ја потврдува класата.
Уште те држи возбудата од синоќа? Полека синко, долг и разочарувачки е кладионичарскиот пат, ако сакаш совети за на тикет, прашај го @Џони Вајсмилер ... црн појас тречи дан, животот му помина во изучување на кладионичарските вештини.Има некоја шанса вечер Барса да тепа или нерешено со Сити и 2-4 гола, Баерн да тепа со 2-4 гола, ПСЖ да тепа, Атлетико такоџе, Наполи или да тепа или да игра нерешено и Бенфика да тепа?
Да знам дали да се надевам на некој денар или да му пишам пропало.
Бенфика и Наполи некако ме загрижуваат, а и ПСЖ што може требаше 1x да го пишам.
Оди бе купи си фармерки,блуза,тренерки или фустан,шминка,колекција нешто со парите што ги фати..не ги враќај назад ..или на крај краева си имаш кафани/ресторани..оди најади/напиј се со другари/другарки и не се замарај со кладилници воопштоИма некоја шанса вечер Барса да тепа или нерешено со Сити и 2-4 гола, Баерн да тепа со 2-4 гола, ПСЖ да тепа, Атлетико такоџе, Наполи или да тепа или да игра нерешено и Бенфика да тепа?
Бенфика и Наполи некако ме загрижуваат, а и ПСЖ што може требаше 1x да го пишам.
Никогаш не го играј тоа што Спорт Лајф го нуди на таблата како тип на денот. Вчера одам у 20:30 да пишам ливче и ги пишувам ЦСКА X, Toтенхем X, Јуве 2, Порто 2, Дортмунд ГГ3+ и се мислам за Реал дали 1-1&3+ или 1-1&4+ и влегува брат ми кој беше надвор на цигара и ми вика, на таблата надвор Реал ти е 1-1&3-5 со 2,55 коефициент. Така ми киднаа од рака 17500ден. со 120 уплата. Што е најтрагично, немам картичка од Спорт Лајф па не ми ни следи ваучер.Има некоја шанса вечер Барса да тепа или нерешено со Сити и 2-4 гола, Баерн да тепа со 2-4 гола, ПСЖ да тепа, Атлетико такоџе, Наполи или да тепа или да игра нерешено и Бенфика да тепа?
треба да пратиш фудбал малку повеќе.. Еве јас сметам дека нема да победи Наполи, игра без Милик (повреден) кој е најдобар стрелец сезонава..Има некоја шанса вечер Барса да тепа или нерешено со Сити и 2-4 гола, Баерн да тепа со 2-4 гола, ПСЖ да тепа, Атлетико такоџе, Наполи или да тепа или да игра нерешено и Бенфика да тепа?
Сине,имаш тема за кладилница не замарај.Има некоја шанса вечер Барса да тепа или нерешено со Сити и 2-4 гола, Баерн да тепа со 2-4 гола, ПСЖ да тепа, Атлетико такоџе, Наполи или да тепа или да игра нерешено и Бенфика да тепа?
Напротив, колку помалку пратиш толку повеќе добиваш.треба да пратиш фудбал малку повеќе.. Еве јас сметам дека нема да победи Наполи, игра без Милик (повреден) кој е најдобар стрелец сезонава..
Така е, Спортлајф се криви и за Кенеди, имаат кладиона у Ареа 51, а тоа напишано на таблата има криптирана порака читлива само за вонземјанците меѓу нас.Никогаш не го играј тоа што Спорт Лајф го нуди на таблата како тип на денот. Вчера одам у 20:30 да пишам ливче и ги пишувам ЦСКА X, Toтенхем X, Јуве 2, Порто 2, Дортмунд ГГ3+ и се мислам за Реал дали 1-1&3+ или 1-1&4+ и влегува брат ми кој беше надвор на цигара и ми вика, на таблата надвор Реал ти е 1-1&3-5 со 2,55 коефициент. Така ми киднаа од рака 17500ден. со 120 уплата. Што е најтрагично, немам картичка од Спорт Лајф па не ми ни следи ваучер.
OK...Така е, Спортлајф се криви и за Кенеди, имаат кладиона у Ареа 51, а тоа напишано на таблата има криптирана порака читлива само за вонземјанците меѓу нас.