UEFA Champions League 2016/17

Абе шампион сезонава е...

• Вкупно гласачи
    69
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.424
Поени од реакции
39.012
Слична одбрана како на Лорис имаше и Касиљијас пред неколку години , не ми текнува против кој противник беше. Али вакво читање на топка само ја потврдува класата.

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.187
Поени од реакции
10.203
Има некоја шанса вечер Барса да тепа или нерешено со Сити и 2-4 гола, Баерн да тепа со 2-4 гола, ПСЖ да тепа, Атлетико такоџе, Наполи или да тепа или да игра нерешено и Бенфика да тепа? :D
Да знам дали да се надевам на некој денар или да му пишам пропало.

Бенфика и Наполи некако ме загрижуваат, а и ПСЖ што може требаше 1x да го пишам.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Слична одбрана како на Лорис имаше и Касиљијас пред неколку години , не ми текнува против кој противник беше. Али вакво читање на топка само ја потврдува класата.
Против Севиља.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.651
Поени од реакции
88.404
Има некоја шанса вечер Барса да тепа или нерешено со Сити и 2-4 гола, Баерн да тепа со 2-4 гола, ПСЖ да тепа, Атлетико такоџе, Наполи или да тепа или да игра нерешено и Бенфика да тепа? :D

Бенфика и Наполи некако ме загрижуваат, а и ПСЖ што може требаше 1x да го пишам.
Уште те држи возбудата од синоќа? Полека синко, долг и разочарувачки е кладионичарскиот пат, ако сакаш совети за на тикет, прашај го @Џони Вајсмилер ... црн појас тречи дан, животот му помина во изучување на кладионичарските вештини.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506

Оди бе купи си фармерки,блуза,тренерки или фустан,шминка,колекција нешто со парите што ги фати..не ги враќај назад ..или на крај краева си имаш кафани/ресторани..оди најади/напиј се со другари/другарки и не се замарај со кладилници воопшто

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.242
Поени од реакции
8.142

Никогаш не го играј тоа што Спорт Лајф го нуди на таблата како тип на денот. Вчера одам у 20:30 да пишам ливче и ги пишувам ЦСКА X, Toтенхем X, Јуве 2, Порто 2, Дортмунд ГГ3+ и се мислам за Реал дали 1-1&3+ или 1-1&4+ и влегува брат ми кој беше надвор на цигара и ми вика, на таблата надвор Реал ти е 1-1&3-5 со 2,55 коефициент. Така ми киднаа од рака 17500ден. со 120 уплата. Што е најтрагично, немам картичка од Спорт Лајф па не ми ни следи ваучер.:facepalm:

Последно уредено:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917

треба да пратиш фудбал малку повеќе.. Еве јас сметам дека нема да победи Наполи, игра без Милик (повреден) кој е најдобар стрелец сезонава..

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016

Сине,имаш тема за кладилница не замарај.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.616
Поени од реакции
6.415
треба да пратиш фудбал малку повеќе.. Еве јас сметам дека нема да победи Наполи, игра без Милик (повреден) кој е најдобар стрелец сезонава..
Напротив, колку помалку пратиш толку повеќе добиваш. :D

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.675
Поени од реакции
14.558
Никогаш не го играј тоа што Спорт Лајф го нуди на таблата како тип на денот. Вчера одам у 20:30 да пишам ливче и ги пишувам ЦСКА X, Toтенхем X, Јуве 2, Порто 2, Дортмунд ГГ3+ и се мислам за Реал дали 1-1&3+ или 1-1&4+ и влегува брат ми кој беше надвор на цигара и ми вика, на таблата надвор Реал ти е 1-1&3-5 со 2,55 коефициент. Така ми киднаа од рака 17500ден. со 120 уплата. Што е најтрагично, немам картичка од Спорт Лајф па не ми ни следи ваучер.:facepalm:
Така е, Спортлајф се криви и за Кенеди, имаат кладиона у Ареа 51, а тоа напишано на таблата има криптирана порака читлива само за вонземјанците меѓу нас.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom