Premier League - Season 2016/2017

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Sport Klub
15 октомври во 19:45 ·
U Premijer ligi odograno je već osam kola, a od sredine avgusta česta su vaša pitanja "zašto ne prenosimo mečeve u terminu od 16 časova?".

Odgovor je veoma jednostavan - Sport Klub kao i sve druge televizije koje širom sveta prenose mečeve engleskog fudbalskog šampionata čekaju dozvolu Premijer lige za prenose mečeva o ovom terminu.

Dakle, do trenutka dok ne dobijemo dozvolu, ne smemo da na otvorenim satelitskim kanalim prenosimo mečeve u terminu od 16 časova.

Čim se to promeni, mečeve ćete, naravno, moći da pratite na svim našim kanalima.
Никогаш нема да се промени ова, не е променето од 50 и некоја, која и година да беше во таа статијата што ја пастирав пред некое време :D

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.852
Поени од реакции
12.352
Никогаш нема да се промени ова, не е променето од 50 и некоја, која и година да беше во таа статијата што ја пастирав пред некое време :D
Пред некоја година пренесуваа. Ваљда пак чекаат дозвола. А за тоа дали давале во Англија....ако сакаат ич нека не пренесуваат

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.874
Поени од реакции
7.113
Незнам што е работа, де пушти линк

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Томи, статистика е курва, бро.
Мислам, фино да се види ама ќе дојде мртва екипа ко Барнли и ќе ти скрати бодови.
Како ние лани најдобра или втора најдобра одбрана во лига, а реалноста беше дека Де Геа е вонземјанин :ROFLMAO: Се од фан страна на Утд што го имаше постирано тоа одлајкнав, срамота, како да немаат очи другите.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Како ние лани најдобра или втора најдобра одбрана во лига, а реалноста беше дека Де Геа е вонземјанин :ROFLMAO: Се од фан страна на Утд што го имаше постирано тоа одлајкнав, срамота, како да немаат очи другите.
Да да ама го сфаќам јас Томи, реално Ливерпул офанзивно игра страшно добро ама пак, се' паѓа во вода ако вечер во дерби се посерат и џабе е статистиката. Додади на тоа што сите поради офанзивно добрите партии (свесно или не...............................свесно) ја забораваат мртвата одбрана. Клајн е просечен сезонава, штоперите играат па не играат, Кариус, не знам што да кажам и излага Милнер да ни е најдобар играч од одбрана, играч кој не е ни треба да игра таму. Комедии...

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.863
Поени од реакции
10.231
Sport Klub
15 октомври во 19:45 ·
U Premijer ligi odograno je već osam kola, a od sredine avgusta česta su vaša pitanja "zašto ne prenosimo mečeve u terminu od 16 časova?".

Odgovor je veoma jednostavan - Sport Klub kao i sve druge televizije koje širom sveta prenose mečeve engleskog fudbalskog šampionata čekaju dozvolu Premijer lige za prenose mečeva o ovom terminu.

Dakle, do trenutka dok ne dobijemo dozvolu, ne smemo da na otvorenim satelitskim kanalim prenosimo mečeve u terminu od 16 časova.

Čim se to promeni, mečeve ćete, naravno, moći da pratite na svim našim kanalima.
Diema Sport бугарските си пренесуваат ПЛ во 16:00 ич не им чуе. Ем си гледам ко чоек ем се газам од смеење од тој бугарскиот :D

Последно уредено:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Веќе многу драго ми стана што го шитнавме Погба и го купивме Игуаин со тие пари..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom