Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Нека го вратат пак за да ја разбие оваа мртва атмосфера што ја има моментално.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Да ја постираше некој ракетана на Погба за Франција? :icon_lol:

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
Ајде тоа што даде гол, него какви топки делеше, штета што Гамеиро не беше на ниво.Депај класика трупец, никого не може да помине, имаше шанса за 1-1 у 90 минута, ама ја утна

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Ден денес ми е криво што со Ди Мариа и Фалкао се заврши, како што заврши. Моментално на СпортКлуб има голови од таа сезона <3.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.613
Поени од реакции
8.307
Не знам колку е за верување(за Басти се работи), ама ајде ...

An unnamed United source told The Sun: “We have been very impressed with him. He has managed to get himself much fitter over the last month.

“He has got his head down and really pushed himself and is visibly lighter after getting over his injuries from last season.

“The support staff and some of his team-mates are pleased for him. He hasn’t moaned once and is coming in and worked hard in the gym.

“He is obviously fulfilling his contractual obligations but he appears happy and it wouldn’t be a surprise if he has something lined up in January.”

Член од
14 април 2012
Мислења
33.017
Поени од реакции
67.935
Погба и претходната фати добар шут од 4о метри, само заврши сантиметри покрај голот

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.004
Поени од реакции
7.161
А да нека го шитнат Депај уште во јануари, нека не се мачи ни тој, ни ние. На позиција каде што 95% од времето играат Марсијал и Рашфорд и плус Јанг на клупа, Депај нема што да бара. Кај не добива минутажа, па и кога ќе ја добие, го дрви ***** ништо нема покажано.

Kajgana Shop

На врв Bottom