Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Псж и Сити одма би се нафрлиле на Бејл доколку си иде од Мадрид и одма се во предност пред Јунајтед.
Абе и за Погба исто велеа само место ПСЖ и Сити, беа Реал и Барса, па еве без ЛШ го зедовме :D

Член од
29 април 2015
Мислења
4.331
Поени од реакции
4.242
ПСЖ моментално пред никој не е. Бејл кај Пеп па ич, значи ако си оди од Реал сигурно ќе иде во Манчестер, во тоа сум 100% сигурен. А сака да се врати, да биде новиот Гигс.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.017
Поени од реакции
67.935
Шансите Бејл моментално да го напушти Реал се 1%

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.613
Поени од реакции
8.307
Шансите Бејл моментално да го напушти Реал се 1%
Освен ако агентот не му го испере паметот, за сега Бејл е сон.Инаку ништо од Мики не видовме на десно крило а пекаме по Бејл.(Мене лично Бејл ми е #1 желба идеално десно крило, ама не е ова Фифа)

Член од
15 јули 2009
Мислења
3.551
Поени од реакции
3.607
Мислам дека нема шанси Мурињо да игра со Херера и Погба заради тоа што ке ке биде смрт да се игра со Ливерпул без деструктивец.
Очекувам во средината да бидат Погба и Керик.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.017
Поени од реакции
67.935
Mислам дека нема шанси Мурињо да игра со Херера и Погба заради тоа што ке ке биде смрт да се игра со Ливерпул без деструктивец.
Си го слушал Овен, а? Ке видиме кој ке игра деструктивец, можно е да биде Шнајдерлин, зашто Фелаини и Керик се преспори, Керик лани против Тотенхем кој игра сличен пресинг ко ливерпул имаше многу лоша утакмица.

Освен ако агентот не му го испере паметот, за сега Бејл е сон.Инаку ништо од Мики не видовме на десно крило а пекаме по Бејл.(Мене лично Бејл ми е #1 желба идеално десно крило, ама не е ова Фифа)
Што знам, во сите интервјуа што ги дава Бејл, кажува колку е среќен во Шпанија, плус и нов договор му спремаат, така да, не би имал против, ама не верувам...

Руни дал огромно интервју за Индипендент...

When Louis van Gaal dropped you at Stoke last season, you used that as motivation to get back into the team. Can you do the same this time?

- I played with a bit more freedom when I came back, if you like, not so much to instructions at that time and obviously that worked.

Does it gee you up? Of course it does. It’s almost like going to an audition when you get turned down – you want to prove yourself to people.

I have no problem being left out. It’s a manager’s job and I understand that, but I will keep working until I get the chance to come back in again

Го прашуваат и за тоа што ако те стави Саутгејт на клупа за Англија, вика дека ке прифати и тука да седи на клупа. Свесен е дека формата му иде во надолна форма, иако тоа не го кажува во интервјуто.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Мислам дека нема шанси Мурињо да игра со Херера и Погба заради тоа што ке ке биде смрт да се игра со Ливерпул без деструктивец.
Многу веројатно ако Лалана не е фит (а големи се шансите), Џан да влезе место него, што би значело понекреативна средина. Пошто ни Џан ни Џини ни Хендо не се advanced плејмејкери кои би ја размрдале играта.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.884
Поени од реакции
21.816
Z

zmej gorjanin

Гостин
ПСЖ моментално пред никој не е. Бејл кај Пеп па ич, значи ако си оди од Реал сигурно ќе иде во Манчестер, во тоа сум 100% сигурен. А сака да се врати, да биде новиот Гигс.
У кои соништа сакал да се врати? Бејл е новиот лидер на Реал, ако он отиде, Реал ќе стане тим од средина на табела. Поверојатно е да му дадат 20 милиони плата и педерот со се телето да си го фаќаат патот.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Роналдо во периодот кога играше за Јунајтед беше најдобриот Роналдо, сега е само сенка и за жал никогаш не го повтори она што го имаше со Јунајтед ( Реал ).
Мислу дека си грешка, не дека беше слаб во Јунајтед, но во Реал созреа до максимум, па нема натпревар да не дааде гол, им донесе 2 ЛШ трофеи, кога ке слушнам Роналдо хет трик ми е онака како нормална ствар, сепак најубавите фудбалски години ги помина во Реал

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.884
Поени од реакции
21.816
Мислу дека си грешка, не дека беше слаб во Јунајтед, но во Реал созреа до максимум, па нема натпревар да не дааде гол, им донесе 2 ЛШ трофеи, кога ке слушнам Роналдо хет трик ми е онака како нормална ствар, сепак најубавите фудбалски години ги помина во Реал
Роналдо во Mанчестер имаше една индивидуална игра и слободен стил кој никогаш не ги прикажа во Реал. Да точно дека во Реал дава/л по 3 гола ама тоа се должи на фактот што за разлика од Шпанија во Англија секогаш имал 19 противника во лигата кои играле (и се уште играат) фудбал.

Kajgana Shop

На врв Bottom