Mислам дека нема шанси Мурињо да игра со Херера и Погба заради тоа што ке ке биде смрт да се игра со Ливерпул без деструктивец.
Очекувам во средината да бидат Погба и Керик.
Си го слушал Овен, а? Ке видиме кој ке игра деструктивец, можно е да биде Шнајдерлин, зашто Фелаини и Керик се преспори, Керик лани против Тотенхем кој игра сличен пресинг ко ливерпул имаше многу лоша утакмица.
Освен ако агентот не му го испере паметот, за сега Бејл е сон.Инаку ништо од Мики не видовме на десно крило а пекаме по Бејл.(Мене лично Бејл ми е #1 желба идеално десно крило, ама не е ова Фифа)
Што знам, во сите интервјуа што ги дава Бејл, кажува колку е среќен во Шпанија, плус и нов договор му спремаат, така да, не би имал против, ама не верувам...
Руни дал огромно интервју за
Индипендент...
When Louis van Gaal dropped you at Stoke last season, you used that as motivation to get back into the team. Can you do the same this time?
- I played with a bit more freedom when I came back, if you like, not so much to instructions at that time and obviously that worked.
Does it gee you up? Of course it does. It’s almost like going to an audition when you get turned down – you want to prove yourself to people.
I have no problem being left out. It’s a manager’s job and I understand that, but I will keep working until I get the chance to come back in again
Го прашуваат и за тоа што ако те стави Саутгејт на клупа за Англија, вика дека ке прифати и тука да седи на клупа. Свесен е дека формата му иде во надолна форма, иако тоа не го кажува во интервјуто.