Serie A 2016/2017

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
C

Castiel

Гостин
Не бе што знаете вие. Кондогбија не е флоп. Не сте го гледале затоа така зборите.

Sent from my Ultra using Tapatalk

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Што ти значи мала екипа, се мотивира само на дерби натпревари и после дома губи бодови од Болоња и компанија :icon_mrgr: да се множат :icon_mrgr:
Исто како лани Милан..не победивте 3-0 и после си ебавте мајката цел клуб,од сите изгубивте..типична селска екипа[DOUBLEPOST=1474830801][/DOUBLEPOST]
Па ако сте ни ривали, зошто јас да не се радувам, ко ќе ве шљакат екипи ко Болоња и слични? Ќеф ми е бе :D
Кој не шлакна бе..1-1 заврши смири се малце

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.276
Поени од реакции
13.238
Исто како лани Милан..не победивте 3-0 и после си ебавте мајката цел клуб,од сите изгубивте..типична селска екипа[DOUBLEPOST=1474830801][/DOUBLEPOST]

Кој не шлакна бе..1-1 заврши смири се малце
Гледаш дека е во еуфорија чоекот,не му крши филм
Што е убаво така,те обзема радост невидена дека ривал фудбалски изиграл нерешено.
А некои будали фрлаат грдни пари за екстази,спидови....

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.574
Поени од реакции
4.570
Кога ти се радуваат и се ситат при нерешен резултат, има нешто :cool:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.252
Поени од реакции
8.168
Кога ти се радуваат и се ситат при нерешен резултат, има нешто :cool:
Има нешто брат, најјаките кога ќе кикснат сите им се ситат ама тоа е зошто се најјаки, сите им се љубоморни!!!

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Изгледа го јаделе курот фановите на Јувентус од Македонија што тргнале кон Загреб.Ги начекале БББ во некој кафиќ,а овие размафтани со дресови,шалови,знамиња небаре се наоѓаат во некое село во Норвешка.

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Изгледа го јаделе курот фановите на Јувентус од Македонија што тргнале кон Загреб.Ги начекале БББ во некој кафиќ,а овие размафтани со дресови,шалови,знамиња небаре се наоѓаат во некое село во Норвешка.
Ништо посериозно нема.. од досегашните јавувања... инаку начекани се DRUGHI навивачката група на Јуве, а не нашите од МК ... но и тие не јале никаков кур... летале столици и се разбегале..

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.826
Поени од реакции
17.774
Ова воопшто не е за сарказам нити за мајтап, имаме и членови тука од форумот шо се таму. Утре задутре можи во иста ситуација ќе си и ти (скраја да е) не биди глуп.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
Ништо не се деси, барем не на нас. Имаше дуел, воопшто ненаивен, БББ со Италијаниве се спукаа, 3-4 уапсени, 2 шок бомби. Џандари имаше, но недоволно да спречат такво нешто. После 10-15мин се смири ситуација.

п.с. Ние кога стигнавме, имаше неколку со дресови што шетаа низ град, ама мислам немаше никаков проблем со нив.

Последно уредено:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Ова воопшто не е за сарказам нити за мајтап, имаме и членови тука од форумот шо се таму. Утре задутре можи во иста ситуација ќе си и ти (скраја да е) не биди глуп.
Па ме заболе мене курот дали имало некој од форумов таму,што треба да се молам за него ?
Секој си одговара за своите постапки и нема што повеќе да збориме.

Видов неколку интервјуа со фанови на Јувентус од Македонија како се нашле во небрано пред БББ и видов бајаги слики од млади и слаби дечки,а дека биле од Италија мало касније.

Само прокоментирав и немаше никаков сарказам и мајтап,ама на такво опасно гостување ти да се правиш мангуп,лоша е работата.Или можда хрватите ги помислиле дека се Drughi :icon_lol:

Виделе дечурлана и сакале да се изживуваат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom