C
Castiel
Гостин
Не бе што знаете вие. Кондогбија не е флоп. Не сте го гледале затоа така зборите.
Sent from my Ultra using Tapatalk
Sent from my Ultra using Tapatalk
Исто како лани Милан..не победивте 3-0 и после си ебавте мајката цел клуб,од сите изгубивте..типична селска екипа[DOUBLEPOST=1474830801][/DOUBLEPOST]Што ти значи мала екипа, се мотивира само на дерби натпревари и после дома губи бодови од Болоња и компанијада се множат
![]()
Кој не шлакна бе..1-1 заврши смири се малцеПа ако сте ни ривали, зошто јас да не се радувам, ко ќе ве шљакат екипи ко Болоња и слични? Ќеф ми е бе![]()
Гледаш дека е во еуфорија чоекот,не му крши филмИсто како лани Милан..не победивте 3-0 и после си ебавте мајката цел клуб,од сите изгубивте..типична селска екипа[DOUBLEPOST=1474830801][/DOUBLEPOST]
Кој не шлакна бе..1-1 заврши смири се малце
Се извинувам.. Моја греша! Одличен резултат! БравоКој не шлакна бе..1-1 заврши смири се малце
Има нешто брат, најјаките кога ќе кикснат сите им се ситат ама тоа е зошто се најјаки, сите им се љубоморни!!!Кога ти се радуваат и се ситат при нерешен резултат, има нешто![]()
може да ни кажеш на , Рома играта на што е = ?
Ништо посериозно нема.. од досегашните јавувања... инаку начекани се DRUGHI навивачката група на Јуве, а не нашите од МК ... но и тие не јале никаков кур... летале столици и се разбегале..Изгледа го јаделе курот фановите на Јувентус од Македонија што тргнале кон Загреб.Ги начекале БББ во некој кафиќ,а овие размафтани со дресови,шалови,знамиња небаре се наоѓаат во некое село во Норвешка.
Ова воопшто не е за сарказам нити за мајтап, имаме и членови тука од форумот шо се таму. Утре задутре можи во иста ситуација ќе си и ти (скраја да е) не биди глуп.Изгледа го јаделе курот фановите на Јувентус од Македонија што тргнале кон Загреб.Ги начекале БББ во некој кафиќ,а овие размафтани со дресови,шалови,знамиња небаре се наоѓаат во некое село во Норвешка.
Па ме заболе мене курот дали имало некој од форумов таму,што треба да се молам за него ?Ова воопшто не е за сарказам нити за мајтап, имаме и членови тука од форумот шо се таму. Утре задутре можи во иста ситуација ќе си и ти (скраја да е) не биди глуп.