Serie A 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Мене апсолутно ништо не ми менува то, дали Интер имал или немал среќа! Ама баш ништо! Јас видов 1-1 фул тајм и то ме радува :D
Камо среќа сите да не радуваа вака мали работи,искрено ти завидувам (y)

Камо среќа сите да не радуваа вака мали работи,искрено ти завидувам (y)
Вие презаситени сте од победи, од титули! Вакви ситни работи сигурно не ве радуваат вас!
Само штета што неможите ко лани да се радувате како на почетокот на сезоната :D Еве на пример, за ова ми е стварно жал!

Вие презаситени сте од победи, од титули! Вакви ситни работи сигурно не ве радуваат вас!
Само штета што неможите ко лани да се радувате како на почетокот на сезоната :D Еве на пример, за ова ми е стварно жал!
:facepalm:
Кој ти рече да не се радуваш на победа на јуве,па сеа да правиш мизерни паралели?
Или потсвесно ти е дека Интер е можен конкурент на Јуве,па секој кикс негов е плус за јуве?

Што ти значи мала екипа, се мотивира само на дерби натпревари и после дома губи бодови од Болоња и компанија :icon_mrgr: да се множат :icon_mrgr:
Осеќам дека сега и тебе ќе ти се нафрлат ко пијавици :D

Што се палиш не знам, како што Јуве вчера у шупчето имаа среќа така Интер денес немаа.
Битното е што се продолжи со истата игра од минатите 3 утакмици, плус без Марио играа што може да се каже е клучен играч во средината.

Па играше Кондомија, исто ги плативте :pos:

Само оној Де Бур глуп го извади после само 27 минути :icon_lol:

Мене апсолутно ништо не ми менува то, дали Интер имал или немал среќа! Ама баш ништо! Јас видов 1-1 фул тајм и то ме радува :D
Па нели не ви е Интер конкурент, зошто се радуваш тогаш?

Па нели не ви е Интер конкурент, зошто се радуваш тогаш?
Сам кажуваш дека не сте ни конкуренција, а се помочавте од среќа минатиот викенд:D Вие зошто се радувавте? :D

Сам кажуваш дека не сте ни конкуренција, а се помочавте од среќа минатиот викенд:D Вие зошто се радувавте? :D
Зашо е големо дерби и зашто сте ни најголем ривал, заедно со Милан.

Зашо е големо дерби и зашто сте ни најголем ривал, заедно со Милан.
Па ако сте ни ривали, зошто јас да не се радувам, ко ќе ве шљакат екипи ко Болоња и слични? Ќеф ми е бе :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom