Da da,zatoa od gree podaleku ne mrdnaSorry друже, имаш грешка.
Klimi.mk е посебен бренд, отворени и транспарентни.
Јас само давам наше мислење и искуство.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Da da,zatoa od gree podaleku ne mrdnaSorry друже, имаш грешка.
Klimi.mk е посебен бренд, отворени и транспарентни.
Јас само давам наше мислење и искуство.
Pa sto ne mu napises na coekot ko te prasuva, ona istoto sto i na srpskiot forum go imas napisano(ne bugarskiot) , a i na bugarskiot vala ima sto da se procita@Strelec
Ako tebe nesto interesuje ti pitaj.Nemoj da ucis i stices znanje po Bugarskim forumima.Realnost je drugacija od foruma.

И Даикин и Вивакс и Грее касетните имаат сличен дизајн.
![]()
Незнам што ви смета што имам предложено GREE модел.Da da,zatoa od gree podaleku ne mrdna

Добро бе луѓе, дојдов тука за совет, а читам само препукавање... барем да се обидеше некој добронамерно да каже нешто и да ми помогне.. откако ќе купам клима, која и да е, секој ќе рече требаше ова да земеш, требаше она да направиш... сега никој ништо.... војна
Стварно не знам што да кажам....
Благодарам на сите
Pa sto ne mu napises na coekot ko te prasuva, ona istoto sto i na srpskiot forum go imas napisano(ne bugarskiot) , a i na bugarskiot vala ima sto da se procita![]()
A ti mislis da ja necu da napisem ? Gde zuris tek sam stigao.[DOUBLEPOST=1474927291][/DOUBLEPOST]@zzoranpetrovic
Fino te pita covek odgovori mu, sta se stidis svojih iskustava....zajebo si prijatelja nemoj da nosis dvojicu na dusi![]()
Добро бе луѓе, дојдов тука за совет, а читам само препукавање... барем да се обидеше некој добронамерно да каже нешто и да ми помогне.. откако ќе купам клима, која и да е, секој ќе рече требаше ова да земеш, требаше она да направиш... сега никој ништо.... војна
Благодарам на сите
Благодарам на сите
Stom pocinjas so muabetot gree bolja od daikin,jasna e rabotava. Otvaras sajt klimi.mk,a nemas pojma za niedna druga firma osven za kineskava a? Vtora faza e rasfrlanje so dijagramite i COP ovite?Незнам што ви смета што имам предложено GREE модел.
Имаме само 5 мислења на форумов и еден предлог до сега. Како заклучи дека од GREE не мрднавме ?
Па и еве да форсираме GREE, што им фали? Не ја сваќам поентата.
Ниту лажеме ниту се криеме. Отвори го сајтот ке видеш многу бреднови на клими кои ги нудеме. Имаш контакт страна каде се пишани податоци за фирма со контакт телефон. Не го сваќам делењето на наши и ваши според тоа што сме понудиле во конкретен случај.
Drugarce,sto sakas da doznaes tuka? Dali hansol e bolje od lomo?Добро бе луѓе, дојдов тука за совет, а читам само препукавање... барем да се обидеше некој добронамерно да каже нешто и да ми помогне.. откако ќе купам клима, која и да е, секој ќе рече требаше ова да земеш, требаше она да направиш... сега никој ништо.... војна
Благодарам на сите
Ok, ama klimata e za preoden period, koga nadvor ne e minus 10 stepeni. Ako ne e Daikin, daj preporaka za drug model so priblizna cena, denovive moram da zemamAko klimu pogresno dimenzionises a posebno jeftine klime imaces problem sa defrost-om.Bice cesto odmrzavanje.
Ja sam ti rekao na koju kolicinu toplote mozes da racunas a ti najbolje znas koje su tvoje potrebe za toplotom.To je vazno.Mozda ti stanujes u potkrovlju , mozda imas izolaciju , mozda nemas izolaciju itd.Svaki objekat je povrsina za sebe.povrsina od 35m2