Pa sto ne mu napises na coekot ko te prasuva, ona istoto sto i na srpskiot forum go imas napisano(ne bugarskiot) , a i na bugarskiot vala ima sto da se procita
Naravno da ja trebam da napisem a ne ti.Ja pisem iz iskustva i mog znanja .Ja nisam manipulator i jer meni ni u dzep ni iz dzepa.
Daikin RXB 35 C je dobra klima za neki manji prostor gde toplotni gubici nisu veliki.Ti ne mozes da ocekujes od klime koja je ulazni model Daikina neke velike kolicine toplote.Racunaj da mozes na temperaturama ispod - 7 C do nekih 2 - 2.5 kw toplote.Na osnovu procene svojih toplotnih gubitaka ti sam proceni.Vazno je da klima radi i na - 19 C , to je provereno u realnim uslovima rada.
Od losih strana mozes da ocekujes ustedu u izradi i povremenom zvuku vanjske jedinice u odredjenom broju obrtaja kompresora.Resava se tako sto se nagib vanjske jedinice koriguje.
To je klasicna prica gde se vrsi usteda u izradi ali to je odgovor Daikina na pojavu Kineskih uredjaja i Kineske filozofije proizvodnje na kilo.[DOUBLEPOST=1474927046][/DOUBLEPOST]
@zzoranpetrovic
Fino te pita covek odgovori mu, sta se stidis svojih iskustava....zajebo si prijatelja nemoj da nosis dvojicu na dusi
A ti mislis da ja necu da napisem ? Gde zuris tek sam stigao.[DOUBLEPOST=1474927291][/DOUBLEPOST]
Добро бе луѓе, дојдов тука за совет, а читам само препукавање... барем да се обидеше некој добронамерно да каже нешто и да ми помогне.. откако ќе купам клима, која и да е, секој ќе рече требаше ова да земеш, требаше она да направиш... сега никој ништо.... војна
Стварно не знам што да кажам....
Благодарам на сите
Ne mozes od ovog manipulatora
@Strelec da dodjes do reci.Ovi iz marketinga nasli pogresnog coveka.
Solidna klima za taj novac.Koja je tvoja povrsina za grejanje ?