UEFA Europa League 2016/17

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Шампион сезонава е..

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.686
Поени од реакции
88.654
Вие поарни да не бевте вчера. Поизгубено време во животот сум немал од тоа да гледам јуве-севиља. :)[DOUBLEPOST=1473965969][/DOUBLEPOST]

Рече навивач на интер и се подмочна :)
Абе што се љутиш одма, дрва сте да го ебам... сеа не споредувај Плзен со Севиља, разлика на екипите по јачина е небо и земја.
Ете Рома не успеаа да се квалификуваат во ЛШ, ама немој да ми кажеш дека не се кадарни едни Плзен да ги тепаат

Член од
7 август 2010
Мислења
3.518
Поени од реакции
5.385
Абе што се љутиш одма, дрва сте да го ебам... сеа не споредувај Плзен со Севиља, разлика на екипите по јачина е небо и земја.
Ете Рома не успеаа да се квалификуваат во ЛШ, ама немој да ми кажеш дека не се кадарни едни Плзен да ги тепаат
Абе кадарни се, ама ете гледаш дека со пола сили играа. Не викам дека тоа е оправдување, ама тоа беше пресудно за резултатот. Се влечкаа по терен.
Не се лутам, ама одма се силите како којзнае што да се случило. Екипата е послаба од лани во средина, а назад воопшто не е уиграна. Тоа е факт. Таман си е за ЛЕ. До каде ќе стигне ќе видиме од желбата, но според ова вечерашново некако немаат желба да ја играат.
Па и вие сте некое ниво над Рома, значи требаше да ги сомелите Севиља.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Срам ми е што ваква утакмица иде на пренос за да може да ја гледа цела Македонија.
Во името на клубот сакам да ви се извинам на сите вас што бевте сведоци на ваков кансор од утакмица.
Поздрав.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Шо се извинуваш Џонтра, нека гледа народот. Еве шанса некој ако тура плоча во блиска иднина да си најди аргати.
Кои аргати бе, Паласио количка со малтер ќе преврти од што е неспособен.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.251
Поени од реакции
8.168
Човече не е можно Интер да губи од овие:facepalm:. Па овие попија петарда од третокласниот Селтик. Интер треба без да се залага со младинци да ги истресе. Нема оправдание ако оваа не ја свртат.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Каква пародија од играчи се овие копилиња што го носат и онака мртвиов спрајт дрес. ццццццццц :facepalm:

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Nica golot go nemaat videno.Neverojatno kolku si nemaat vrska denes.

Schalke gi gazat,ama tie se uste ponepismeni,edna akcija nemaat zavrseno kako sto treba.

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
И како бе на вакви тимови како Рома, Интер, Милан да им дадеш 4то место во ЛШ?
Само името остана од тимовиве ништо друго.
Па не им дадоа на нив можност да играат ЛШ. На Џенова, Сампдорија, Пескара и Сасуоло им дадоа. :D

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.862
Поени од реакции
10.231
Мурџо миииииреееееен :pos::ROFLMAO:
Да прашам само овие првотимци беа што играа денеска или?
За другар прашувам

Интер :eek::popce:

Kajgana Shop

На врв Bottom