Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
15 октомври 2014
Мислења
2.041
Поени од реакции
802
Брат кажи за утре 6 утакмици од англиските лиги ама кажи ги денес оти утре немам време да видам што си пишал.
4 nemozam za sebe da najdam,kamoli 6 utakmici ..
Za denes popraven
Selingporten 3+
Germany U21 3+
Lierse 3+

Za utre eve ti tri odprilika sigurni
Fylde 3+
Alloa 3+
Dunganon 3+

Uste eden gol kaj Germania i 3+ Lierse ..
Selingporten lagano prvo poluvreme ..
I zasto gi nemase dancite u Zlatna?
Sakav da gi dodadam i Aarhus ..sea gledam u Sportlife gi imalo ..
Kajgana Magijo,ajmo uste eden gol kaj Germania,uste od prvo poluvreme 2 gola ima ..

Последно уредено:
Член од
1 декември 2014
Мислења
2.344
Поени од реакции
4.686
Цoнгa
Ербер/Мaу
Винци
И ми текнa тoплa вoдa дa измислувaм Никулеску сет дa земе хaхaхaхa
1.4 билo зa дaнкaвa a 10-0 у сетoви дoсеa

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
По боса екипа од Новокузнецк не сум видол досега.Одат во напад и се враќаат назад.Живи аматери.Проблемот е што Јарославл играа тики така,не ни им се шутира.Три пати power play имаа,ниедна шанса не направија.Сега и 4-ти,зедоа тајм-аут па да видиме дали ќе дадат гол.Греота би било да не ги торпедираат,стварно очај се гостиве.На Јарославл им бега пакот лелелеле црепови.

12-2 шутеви во 30-та минута хахахах. Три пати играч више во 2/3,имаат само 4 шута и 6 пати пакот им избега.На овие гревчиња не можат да им шутнат од што незнаат,а не од што неможат.

А СКА комотно 4-0 требаше да биде,не искористија и сега 2-1.

Кени Де Шипер прва брејк шанса и брејк.Мајер имаше сет предност,брејк предност и брејк шанса за дупли брејк.:tapp:

Паес/Бегеман чокери на столетието.

Последно уредено:
Член од
23 август 2010
Мислења
39.972
Поени од реакции
116.614
ПОГОЛЕМ СРАМ ОД ПАЕС/БЕГЕМАН НЕМАМ ВИДЕНО, НЕМАММММММММММММММММММММММММММ. ОВА што го направија е за во аналите на спортот, за тоа како да изгубиш живци и се околу тебе. Посакувам да умрам, задњи ми беа на тикет, задњи ден од животот да им е ова.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.356
Поени од реакции
2.248
Де Шепер бос ама и овј Мајер па.... 1-1 у сетови, абе ајде здроби го едвај се движи Шепер :facepalm:

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Која петарда е Мајер, чудо нешто. Абе каков меч си имаше под контрола, сет предност, 2-0 во вториот и имаше и брејк шанса за уште еден. Сите гејмови на негов сервис со 0, со 15 си ги земаше. Еден послаб гејм, јаде брејк и се изгуби тотално, зема цел терен го промашува.

Бем му тоа Синбад морепловецот стегачот.

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Паес е брука белосветска,тој го продаде натпреварот му ебам слепецот.На 4-5 трет сет и предност за нив,го промаши цело топче ама го чепна малце за да го изгубат поенот.На дјус Бегеман има смеч,тој му вика остај и го промаши цел терен. Роберт и Села имаа 51 коефициент во живо.:tapp:
До 6-2 5-3 Роберт и Села немаа видено брејк шанса и од тогаш потоп.Како го изгубија натпреварот не ми е јасно,ги доминираа..

А Мајер е уште еден пореметен лик. 99% ќе изгуби,не може да се состави. Еј слепецот брејк предност и брејк шанси имаше аоооо. Де Шипер имаше и тој едно 41 коефициент во живо.:facepalm: 5-6 0-30 и Ди Шипер удира,ја погоди мрежата и топчето како да го шмукна земјата.Мајер беше доста блиску,ама одма пропадна све да му ебам.Зема поен и нареден поен има лесен волеј на мрежа и в публика го попрати топчето. Аууу какви глупости ми се случија во 15-20 минути.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Чилич губеше 2-0 последен пат кога играше со Сок пред месец дена и тогаш се врати до 3-2.

Чисто онака да и влеам некаква си надеж :D

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.450
Поени од реакции
5.575
Чилич губеше 2-0 последен пат кога играше со Сок пред месец дена и тогаш се врати до 3-2.

Чисто онака да и влеам некаква си надеж :D
Мислиш Сок губеше 0-2 па му ја сврте до 3-2? :icon_mrgr:

Kajgana Shop

На врв Bottom