Кладилница (Генерална дискусија)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ебати Рома ги зареков:pos:..таму во Порто ги издоминираа тотално за сега дома да не знаат кај тераат па и црвен јадоа..ете зошто бил паднат коефициентот бидејќи моронот Де Роси играше одбрана и црвен направи идиотот..мрш дома ебави пропаднатите

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Ебати Рома ги зареков:pos:..таму во Порто ги издоминираа тотално за сега дома да не знаат кај тераат па и црвен јадоа..ете зошто бил паднат коефициентот бидејќи моронот Де Роси играше одбрана и црвен направи идиотот..мрш дома ебави пропаднатите
Kleta usta:mad::place:

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Сеа педерите ќе дадат гол од пенал за 1-1 и така ќе заврши и на продужеќи ќе ги потепаат.... само да заебат

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Ај уште 2 црвени и службена да ја добијат Порто ако не... хахахахха за греота се жими се ...

Член од
22 август 2016
Мислења
80
Поени од реакции
19
сите што фаќате у кладилница кои ви се најважни параметри да типувате една утакмица?

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Рома и Легија..двете најиграни натпревари се во дефицит и плус црвени да фрчат ..случајно или не?..проценете сами :D..овие Дундалк се екипа од рамниште на Ексетер и Мадесфилд ама важно на Легија лекции по фудбал му делат и тоа на гости

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
СТОУК ДАЈ БЕ ЕДЕН ПОЧЕСеН ДАЈ ИМ ДА ДААТ СЕ ДА ВИ ЕБАМ КОА ВЕ ЧЕКА ЧОЕК ДА ТЕПАТЕ ГУБИТЕ мамата...

Член од
24 октомври 2014
Мислења
2.803
Поени од реакции
2.446
Nema teniser sho poishe me dupi na tiketi od Simon..krv da seresh !!

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.354
Поени од реакции
7.116
Nema teniser sho poishe me dupi na tiketi od Simon..krv da seresh !!
шо да се речи,можеби се чува за УС опен,да не мисли таму да освои :pipi:

upload_2016-8-23_22-38-56.png

кепецот без прв сервис со силни размени го уништи симончо , ај да беше на земја да се сфати некако, али ова вечерва не баш

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Јас го имав на тикет али не го стигнав па ги уплатив Сатрал 1 Медведев 1 Новиков 1 и Сити за утре

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.269
Поени од реакции
2.271
Рома и Легија..двете најиграни натпревари се во дефицит и плус црвени да фрчат ..случајно или не?..проценете сами :D..овие Дундалк се екипа од рамниште на Ексетер и Мадесфилд ама важно на Легија лекции по фудбал му делат и тоа на гости
Ѓупците на 0:1 и пред да добијат црвен чуваа резултат.... мајко мила. Не беа заинтересирани да тргнат во напад туку од половина на противникот ја враќаа топката на нивниот голман. Нека им се наздравје 15те милиони, ама не заслужуваат со таков пристап да играат, требаше да примат гол од ко добија црвен па тек тогаш да се чукнат во глава што правеле 60 минути пред тоа.

Kajgana Shop

На врв Bottom