Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ебати Рома ги зареков:pos:..таму во Порто ги издоминираа тотално за сега дома да не знаат кај тераат па и црвен јадоа..ете зошто бил паднат коефициентот бидејќи моронот Де Роси играше одбрана и црвен направи идиотот..мрш дома ебави пропаднатите

Ебати Рома ги зареков:pos:..таму во Порто ги издоминираа тотално за сега дома да не знаат кај тераат па и црвен јадоа..ете зошто бил паднат коефициентот бидејќи моронот Де Роси играше одбрана и црвен направи идиотот..мрш дома ебави пропаднатите
Kleta usta:mad::place:

Сеа педерите ќе дадат гол од пенал за 1-1 и така ќе заврши и на продужеќи ќе ги потепаат.... само да заебат

Ај уште 2 црвени и службена да ја добијат Порто ако не... хахахахха за греота се жими се ...

сите што фаќате у кладилница кои ви се најважни параметри да типувате една утакмица?

Рома и Легија..двете најиграни натпревари се во дефицит и плус црвени да фрчат ..случајно или не?..проценете сами :D..овие Дундалк се екипа од рамниште на Ексетер и Мадесфилд ама важно на Легија лекции по фудбал му делат и тоа на гости

СТОУК ДАЈ БЕ ЕДЕН ПОЧЕСеН ДАЈ ИМ ДА ДААТ СЕ ДА ВИ ЕБАМ КОА ВЕ ЧЕКА ЧОЕК ДА ТЕПАТЕ ГУБИТЕ мамата...

Nema teniser sho poishe me dupi na tiketi od Simon..krv da seresh !!

Nema teniser sho poishe me dupi na tiketi od Simon..krv da seresh !!
шо да се речи,можеби се чува за УС опен,да не мисли таму да освои :pipi:

upload_2016-8-23_22-38-56.png

кепецот без прв сервис со силни размени го уништи симончо , ај да беше на земја да се сфати некако, али ова вечерва не баш

Јас го имав на тикет али не го стигнав па ги уплатив Сатрал 1 Медведев 1 Новиков 1 и Сити за утре

Рома и Легија..двете најиграни натпревари се во дефицит и плус црвени да фрчат ..случајно или не?..проценете сами :D..овие Дундалк се екипа од рамниште на Ексетер и Мадесфилд ама важно на Легија лекции по фудбал му делат и тоа на гости

Ѓупците на 0:1 и пред да добијат црвен чуваа резултат.... мајко мила. Не беа заинтересирани да тргнат во напад туку од половина на противникот ја враќаа топката на нивниот голман. Нека им се наздравје 15те милиони, ама не заслужуваат со таков пристап да играат, требаше да примат гол од ко добија црвен па тек тогаш да се чукнат во глава што правеле 60 минути пред тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom