Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Ма да..ако не по јутјуб, не би се изненадил по фудбал менаџер дел од трансфери да праат...
Од Цокер Менаџер Еманело, после секој покачен рејтинг на шортлист го става.

Е сега ја треба да поверувам дека рандум циган кој изиграл 1 сезона квалитетен фудбал вреди 100 мил...
Тогаш колку вреди Хумелс или Бонучи кои имаат 5 успешни сезони позади себе 250 мил?
Да.

И ако те заебаваат другарите за цената на Кулибали, кажи им дека од дресови ќе ги враќаме. :icon_lol:

Да.

И ако те заебаваат другарите за цената на Кулибали, кажи им дека од дресови ќе ги враќаме. :icon_lol:
:cool::cool::cool::cool::cool:

Проблем е што наредно лето секој рандум клуб ќе бара по 100 мил за играч кој ќе има добра сезона...
Научна фантастика ќе биде купување добар играч за 20 мил.
А пак они од калибар на Ројс, Гризман, Кејн ќе вредат по 300 мил :)

:cool::cool::cool::cool::cool:

Проблем е што наредно лето секој рандум клуб ќе бара по 100 мил за играч кој ќе има добра сезона...
Научна фантастика ќе биде купување добар играч за 20 мил.
А пак они од калибар на Ројс, Гризман, Кејн ќе вредат по 300 мил :)
Ама нема трансферот на Кулибали да направи клубовите да бараат повеќе. Јуве го продаде Погба за 100 милиони, и нормално дека сега секој клуб ќе ги крева цените. Целиот трансфер маркет е забеган, не е само ситуацијава со Кулибали. Така да не прави баш никаква разлика дали сега ќе дадат толку пари, со цените кои ќе се вртат во иднина, не зависи само од Челзи и Наполи, и трансферот на Кулибали тоа.

Според ова значи ти попрво би земал пак некои како Џилобоџи и Хектор, па наредна сезона пак да се заебаваш со носење дефанзивци, наместо сега да си го решиш проблемот за повеќе пари. Или со други зборови, сакаш да бидеме Арсенал, наместо по секоја цена да ги земеме играчите кои ни требаат, и да бидеме успешни :D

Бољи Стоунс за 20м да го зееме...[DOUBLEPOST=1471539197][/DOUBLEPOST]Него како што веќе пред 4-5 години сфативме дека не вреди да се нервираме за трансфери...ајде да се сконцентрираме на нешто друго....

Со Вотфорд шо ќе праиме? Мене ми се крајно заебана екипа, многу лесно може да не се добие мечов...

0до2 би требало да биде оваа ваљда или 1-1 или 1-0 за една од екипиве...

Последно уредено:
Бољи Стоунс за 20м да го зееме...[DOUBLEPOST=1471539197][/DOUBLEPOST]Него како што веќе пред 4-5 години сфативме дека не вреди да се нервираме за трансфери...ајде да се сконцентрираме на нешто друго....

Со Вотфорд шо ќе праиме? Мене ми се крајно заебана екипа, многу лесно може да не се добие мечов...

0до2 би требало да биде оваа ваљда или 1-1 или 1-0 за една од екипиве...
Ќе ги глеаме.:toe:

Ама нема трансферот на Кулибали да направи клубовите да бараат повеќе. Јуве го продаде Погба за 100 милиони, и нормално дека сега секој клуб ќе ги крева цените. Целиот трансфер маркет е забеган, не е само ситуацијава со Кулибали. Така да не прави баш никаква разлика дали сега ќе дадат толку пари, со цените кои ќе се вртат во иднина, не зависи само од Челзи и Наполи, и трансферот на Кулибали тоа.

Според ова значи ти попрво би земал пак некои како Џилобоџи и Хектор, па наредна сезона пак да се заебаваш со носење дефанзивци, наместо сега да си го решиш проблемот за повеќе пари. Или со други зборови, сакаш да бидеме Арсенал, наместо по секоја цена да ги земеме играчите кои ни требаат, и да бидеме успешни :D
Со тоа што ќе платиме 70 мил за недокажан фудбалер суделуваме во целата лудорија.

Ја сакам да се донесе квалитетен халф и бек... ама не по цена на преплаќање и да се иде со глава во ѕид.
Родригез од Волфзбург за 30 мил е ок, Кулибали е ок за 40 мил ...

Од толкав број на играчи во светот не може само Кулибали да е профил на дефанзивец кој одговара во системот на Конте.
Немам толку слободно време како порано за да пратам и други лиги и да играм фудбал менаџер... ако ми побараш имиња слаб сум...
ама има сигурно други дефанзивци по Италија и Шпанија кои би биле добри трансфери воедно кои нема да бидат преплатени.

Инаку квалитетно име моментално тешко да се најде на пазарот можеби Мангала ако се реши Сити да го продаде или Маркињос...
Но ако може Клоп, Симеоне да ископа квалитетен играч мора и Конте...

Тоа е тоа може цел месец да зборуваме јас си стојам на тоа дека ако се плати 70 мил за Кулибали за кои не вреди, мора да покаже игри еднакви од рангот на Пујол, Тери, Канаваро.
Ако смета дека може Конте тогаш ок нека биде...

Газета тврди дека Наполи одбил нова понуда од Челси вредна 60 мил евра.. Страшно!
(Македонски фан клуб на Челзи)

Sent from my LG-D331 using Tapatalk

Реков јас дека ќе буткаат овие до 100 мил :)

Конте најверојатно ќе излезе пак со истата 11-ка.
Незгодни се Ватфорд дома, поготово на почеток на сезона кога се сите одморни. И јас ја типувам од 0-2 г. Ако први примиме гол нема шанса да ја свртиме.

На фантази сум го ставуел Тери и Хазард :)
Тери ми е трансфер од ова коло... дека ги доминиравме во одбрана Вест хем затоа :D

Chelsea team v Watford: Courtois; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Kante; Pedro, Oscar, Matic, Hazard; Diego Costa

Chelsea subs today: Begovic, Aina, Loftus-Cheek, Fabregas, Chalobah, Moses, Batshuayi

Chelsea team v Watford: Courtois; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Kante; Pedro, Oscar, Matic, Hazard; Diego Costa

Chelsea subs today: Begovic, Aina, Loftus-Cheek, Fabregas, Chalobah, Moses, Batshuayi
Willian povreden e??
Inache i lukaku e na klupata na everton, mozi se krcka nesto :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom