Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Катастрофа игра искрено,со ваква игра не се станува шампион и не се игра во Европа.
Поранешен Челзи и овој сега врска нема.Коста пак не спаси од лош резултат.Куртоа гомна да јаде боље бил од Чех.

Едвај се извлековме... наравоучение од натпреваров Фабрегас, Мозес и Аина стартери наредниот натпревар... Бане може комотно да поседи некој период на клупата и да биде резервна варијанта за централен дефанзивец.

Не постоевме на терен додека не примивме гол, откако примивме им текна дека се на терен и играат утакмица.
Генерално многу лоша и анемична утакмица, рака на срце прво полувремето ептен убава дремка ме фати али второво после примениот гол одлична реакција од цел тим и Конте, им текна да играат.
Мичи е бомбона бизнис од играч.

Za razlika od prviot mech, ovoj mech bevme kako izgubeni germanci. Za srekja imavme srekjni momenti i uspeavme kako taka - nekako da ja svrtime, iako ne veruvav. Kreativnost 0, kako shto kazha eden chlen pogore, kako da nemashe koj da povleche, koj da razigra, koj da ja vodi igrata. Kako i da e, italijanskoto eve go na videlina, 2 mecha, 2 kasni gola i spasuvanje na gz, kade za razlika od ovoj mech, prvata utakmica ne mu dadovme na protivnikot da mrdne.

Ajde, da se nadevame deka kje bide bolje, sepak prvi 2 kola se, ne mora ama bash nishto da znachi.

Конте стално ќе ги прај истите замени кога губи и кога победва апсолтно истите, кога ќе прими гол тимојте негови притискат и само нафрлат в шестнаесетник или пуштат топки во истиот :D
Kje praj i oro ke igra.:D
So Fabre kade kade timot dobiva na kreacija, znaci pred da vleze on 0 sansi imavme...

Не ми се верува дека тепаа еј :D

Измените ја направија разликата. Мозес одма беше поконкретен од Педро. Мичи одличен. Против Вест Хем влезе и асистираше, денес влезе и даде гол. Плус требаше и втор да даде, штета што погоди во пречка. И Фабрегас го направи тоа што најдобро знае да го прави. Одма се виде разлика во креативност и феноменално му асистираше на Коста. Колку и да не му се вклопува во тактиката на Конте, мора да игра. Без него немаат никаква идеја. Денес Матич беше вишок и многу поразличен натпревар ќе гледавме доколку Цеск беше стартер место него.
Сакам со 4-2-4 да проба од почеток, мислам дека може да функционира добро.

Kje praj i oro ke igra.:D
So Fabre kade kade timot dobiva na kreacija, znaci pred da vleze on 0 sansi imavme...
Јас ви реков уште на почеток кога потпиша дека Конте ја убива креативноста во тимот или ја минимизира, игра преку крилни позиции и ја врти топката/нафрла. Вториот напаѓат кај нас играше и втор и AM и мораше да ја поврзва средината. Тешко се навикнуваат тимовите на стилот на Конте му треба време ама мислам ќе се среди.[DOUBLEPOST=1471708929][/DOUBLEPOST]
Не ми се верува дека тепаа еј :D

Измените ја направија разликата. Мозес одма беше поконкретен од Педро. Мичи одличен. Против Вест Хем влезе и асистираше, денес влезе и даде гол. Плус требаше и втор да даде, штета што погоди во пречка. И Фабрегас го направи тоа што најдобро знае да го прави. Одма се виде разлика во креативност и феноменално му асистираше на Коста. Колку и да не му се вклопува во тактиката на Конте, мора да игра. Без него немаат никаква идеја. Денес Матич беше вишок и многу поразличен натпревар ќе гледавме доколку Цеск беше стартер место него.
Сакам со 4-2-4 да проба од почеток, мислам дека може да функционира добро.
Педро цел живот викам дека е просек играч кој надвор од Барса ќе се покажи колку е лимитиран и колку не го бива.

И да, два натпревари по ред не ни судат пенал. Посебно овој, мораше да биде досуден :mad:

Оскар и Матич беа брука.
Првиот неспособен да проигрува со кратки пасови, вториот сите можни дијагонали и долги топки ги утна, а со моронскиот hold-up што го праи сите акции ги споеба, тотални катастрофи и двајцата.

Се повеќе мислам дека на тимов најмногу му треба квалитетен централен средњак.

Страшно ме нервира што не се прави притисок на противникот, туку се остава слободна на штоперите слободно да ја изнесуваат топката. Не мора константно 90 мин да се притиска ама вака резервирано цело полувреме да се игра е брука.
Матич и Оскар немаат ама баш никаква идеја што со топката, Педро само уме да нафрлува кон напаѓачот на принцип ако помине добро, ако не битно пробав. Таква игра е карактеристична за Кристал Палас а не за Челзи.
За иванович снемав желба да го коментирам.

Веднаш се осети разлика со Бачуаи, Фабрегас и Мозес.... динамичен брз фудбал, трчање шанси, така требаа да играат од 1 минута а не да чекаат да примат гол...

Без разлика што победивме не сум задоволен, пред се од пристапот за натпревартот...

За трансферите секоја чест, 10/10. Само требаат уште нови фудбалери инаку тешко и за топ 4 не пак за титула да се бориме.
Нека се одврзува кесето.

Наместо со Педро можеше со Мозес да почне.

Следната да сум јас би играл Канте-Матич
Мозес-Фабре-Хазард
(Е сеа зависи Вилијан дали ќе биде спремен.
Па што сака нека е.

Наместо со Педро можеше со Мозес да почне.

Следната да сум јас би играл Канте-Матич
Мозес-Фабре-Хазард
(Е сеа зависи Вилијан дали ќе биде спремен.
Па што сака нека е.
Педро е само за снимање шпански сапунари ко што вика Хот Ице, коа е кај него топката повраќам у кофа.
Се осеќаше дека фали Вилијан, Мозес е една сеоска верзија од Вилијан. Вилијан коа трча незнае да застане 90 минути ко робот да е.
И да ако сакаат да се оправи клубот мора ко педерите од Гејчестер да се одврзи кесето и да се донесат 2-3 класа засилувања (одбрана и средина)

Доминација бајо бој.

У вакви утакмици се собираат битни бодови. Мозес и Мичи =фацишта! :love: Коста = клач!

Добро е бе. Добро. Ни фалат уште 3-4ца играчи..прашање е еден дали ќе зееме али..ок е, подобри сме од лани, да тепаме и со Барнли ќе биде топ старт.[DOUBLEPOST=1471711606][/DOUBLEPOST]Иначе следна утакмица - среда у Лига Куп...прашањето е...имаме бе ние втор тим?

Беговиќ,Аина,Лофтус Чик,Мозес,Мичи...друг имаме за у втор тим?

Педро е само за снимање шпански сапунари ко што вика Хот Ице, коа е кај него топката повраќам у кофа.
Се осеќаше дека фали Вилијан, Мозес е една сеоска верзија од Вилијан. Вилијан коа трча незнае да застане 90 минути ко робот да е.
И да ако сакаат да се оправи клубот мора ко педерите од Гејчестер да се одврзи кесето и да се донесат 2-3 класа засилувања (одбрана и средина)

Остана уште малце време. Мора да се земе 1 штопер. Се маткаа со Кулибали,и од очај што нема готов производ а и со надеж да земат надежен талент како дотичниот се нудат дури и 60м.
Ќе видиме што ќе биде,чисто се сомневам дека ќе се донесат 2 а најмалце 3 засилувања.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom