Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kje praj i oro ke igra.Конте стално ќе ги прај истите замени кога губи и кога победва апсолтно истите, кога ќе прими гол тимојте негови притискат и само нафрлат в шестнаесетник или пуштат топки во истиот![]()
Јас ви реков уште на почеток кога потпиша дека Конте ја убива креативноста во тимот или ја минимизира, игра преку крилни позиции и ја врти топката/нафрла. Вториот напаѓат кај нас играше и втор и AM и мораше да ја поврзва средината. Тешко се навикнуваат тимовите на стилот на Конте му треба време ама мислам ќе се среди.[DOUBLEPOST=1471708929][/DOUBLEPOST]Kje praj i oro ke igra.
So Fabre kade kade timot dobiva na kreacija, znaci pred da vleze on 0 sansi imavme...
Педро цел живот викам дека е просек играч кој надвор од Барса ќе се покажи колку е лимитиран и колку не го бива.Не ми се верува дека тепаа еј
Измените ја направија разликата. Мозес одма беше поконкретен од Педро. Мичи одличен. Против Вест Хем влезе и асистираше, денес влезе и даде гол. Плус требаше и втор да даде, штета што погоди во пречка. И Фабрегас го направи тоа што најдобро знае да го прави. Одма се виде разлика во креативност и феноменално му асистираше на Коста. Колку и да не му се вклопува во тактиката на Конте, мора да игра. Без него немаат никаква идеја. Денес Матич беше вишок и многу поразличен натпревар ќе гледавме доколку Цеск беше стартер место него.
Сакам со 4-2-4 да проба од почеток, мислам дека може да функционира добро.
Педро е само за снимање шпански сапунари ко што вика Хот Ице, коа е кај него топката повраќам у кофа.Наместо со Педро можеше со Мозес да почне.
Следната да сум јас би играл Канте-Матич
Мозес-Фабре-Хазард
(Е сеа зависи Вилијан дали ќе биде спремен.
Па што сака нека е.
Педро е само за снимање шпански сапунари ко што вика Хот Ице, коа е кај него топката повраќам у кофа.
Се осеќаше дека фали Вилијан, Мозес е една сеоска верзија од Вилијан. Вилијан коа трча незнае да застане 90 минути ко робот да е.
И да ако сакаат да се оправи клубот мора ко педерите од Гејчестер да се одврзи кесето и да се донесат 2-3 класа засилувања (одбрана и средина)