H
HoT IcE
Гостин
Фабрегас не ни беше на клупа за да го внесе. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пропуштив да го видам делот каде беа почетните состави, на резултати и на официјалната во протоколот пишува дека е на клупа... по тоа се водев.Фабрегас не ни беше на клупа за да го внесе.![]()
Во ова да бидиш сигурен дека ќе биде така. Конте можеби понекогаш греши во тактиката и за некои работи е тврдоглав, ама во тим што го тренира тој, нема шанси да видиш играч што го мрзи да трча, и што не се залага.Јас сум задоволен. Има уште работење за Конте со тимот, но она што ме радува е дека кога излегоа на терен, од старт почнаа да гризаат.
Па, од Конте сакам да им го смени менталниот склоп, да ги направи војска, да плукаат крв на терен.
Вилиан слаба алка? Пријателе што гледаш ти може да ми објасниш?Тимската игра како никогаш досега, Оскар и Вилиан најслаби алки, жалосно ако не земи ништо и да очекува на нив цела сезона.
Оскар и Вилиан беа најдобри прво полувреме, малце паднаа во второ али сепак една од најдобри утакмици на Оскар, страшно комибинираа.Тимската игра како никогаш досега, Оскар и Вилиан најслаби алки, жалосно ако не земи ништо и да очекува на нив цела сезона.
Џабе приказнава шо ни ја кажа ако не победиле на крајКога беше во Јуве, против Милан, на полувреме губеа 1-0 Јувентус. Во соблекувалната шкафовите им ги туркал на играчите и им велел пеш до Торино ќе одат ако не победат на натпреварот.
Кулибали да ни биде најскап трансфер во историја