Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
13895136_1117526054978462_1602778953545900246_n.png

Пиво од мене имате ситеееееееееееее!!! Фала БОГУУУУ !

losi sme sme zagubile i od roma taman ke mi dadat malku nadez i odma se rusat i pak kvalitetot e presuden a nie imame samo prosecen i nekuntinuiran kvalitet eve dve sezoni igrame toplo ladno a i poveketo igraci isto pravat ,pr Roma ne sum slusnal poslednive 5 g da napravi transver pogolem od 20 m ili i da imalo to bl eden ili dva nie vo poslednite 10 g sme potrosile 804 milioni funti na zasiluvanja i pak nemame uspeh nesto cudno se slucuva kako da sme prokolnati ,koga site ja vidovme titulata pred dve sezoni se desi dzerard da se lizne i da ja izgubime lani 2 finalina izgubivme najmnogu boli toa od LE ,teska rabota go ceka Klop vrhunski trener imam najgolemo mislenje za nego no najverovatno otsustvoto na top klasa igraci e evidentno

Денес од тоа што го видов Ливерпул не беше лош во напад, создаде неколку добри шанси, меѓутоа одбраната е лоша. Посебно централните бекови многу слаби.
Оваа година со оглед на засилувањата во Ливерпул и знаејќи дека Клоп е добар тренер и пред сѐ голем мотиватор очекувам да бидете во топ 3, но клучен фактор за тоа е одбраната, а денес воопшто не беше на ниво на задачата. Ајде можеби пријателска, но сепак ова беше последен натпревар во подготовките и една генералка за првенството. Очекував да доминира Ливерпул против мојата Рома.
Како и да е добар натпревар. Се надевам Морено не ви е сериозно повреден. Среќно сезонава.

Ловрен го дриблаат ко мало дете , со еден потег го праќаат по бурек. Џеко вчера на 2 пати му ја скрши кичмата. Средината не постоеше , со еден пас веднаш имаа гол шанса Рома. Ел Шарави се шета по терен. Чан , Кутињо, Хендерсон, Вајналдум , се е укурац заминато. Мињоле е најголемото ГОМНО, да му ебам тоа неспособниот голман, се глупо да му ебам, му ебам тоа глупиот човек. На 2риот гол, топката прво го гаѓа, и паѓа пред него и овој стои на гол линија ја чека, место да тргне по неа. Море глуп ИДИОТ. Неможам да го гледам еј.

Не знам што да мислам, ни па знам што Клоп мисли/планира со овие предсезонскиве, ама јас не сум оптимист. Ги победивме оние боранијата, вклучувајќи ги и Милан тука, Со Челси не ја глеав, ама од два посериозни противници иаме 2 порази. Ако ништо не се смени, утре у ПЛ Сити, Ибрахимович и Марсијал има да ни се шетаат низ одбрана.

Како успеваат луѓе како Богдан и Мињоле во фудбалот? Енигма ми е ова. После неколкуте добри сезони на Реина додека не стана киксер, салам голман нема застанато на голот.

Само да не не' прекинат денес Барцелонциве.

Со 10% од можностите ќе ни играт и ќе се попалиме ние, исто како со Борусија пријателската, ко ќе освојвавме се сезоната :)
Само шо Дортмунд тогаш не играше со 10% од можностите туку толку му беше силата таа сезона на Клопчо :D А и тогаш после првите неколку кола Стариџ си еба матер. Сега ни толку не дочека да му ебам тоа стаклениот (n)

Само шо Дортмунд тогаш не играше со 10% од можностите туку толку му беше силата таа сезона на Клопчо :D А и тогаш после првите неколку кола Стариџ си еба матер. Сега ни толку не дочека да му ебам тоа стаклениот (n)
Исто е де, ние мислевме дека се прејаки, од кај знаевме. Сеа ќе биди истото, само шо стварно се прејаки овие :)

Исто е де, ние мислевме дека се прејаки, од кај знаевме. Сеа ќе биди истото, само шо стварно се прејаки овие :)
Исто е само да не завршиме исто на крајот :coffee:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom