- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.968
Од с*н излегло се', затоа Клоп одби да им одговори на прашање на пресот после текмата со Барса. Исто и за Клајн јаделе гомна, секст тејп бла бла.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од с*н излегло се', затоа Клоп одби да им одговори на прашање на пресот после текмата со Барса. Исто и за Клајн јаделе гомна, секст тејп бла бла.
aaa oк ок сори, јас мислев дека е од јутарњи и останатава хрватска штампаОд с*н излегло се', затоа Клоп одби да им одговори на прашање на пресот после текмата со Барса. Исто и за Клајн јаделе гомна, секст тејп бла бла.
Брат, што да се пише. Јас сум воедно пресреќен за победата ама и разочаран зошто не смее да се случи да имаш 3 гола предност на Емирати во 60та минута, да дадеш 4 гола при негатива од еден и пак до крај да се тресеш за можноста да ги изгубиш трите бода кои требаа да бидат условно кажано освоени уште во 60та минута.Да не сте колективно цел фан клуб на одмор???
Ја мислев ќе прочитам некои мислења после натпреваров, а овде нема никој, ко да сте изгубиле траете.
Честито победа.
Да не сте колективно цел фан клуб на одмор???
Ја мислев ќе прочитам некои мислења после натпреваров, а овде нема никој, ко да сте изгубиле траете.
Честито победа.
Уште да се описмениш и топ ќе биде, може и ќе те читаат што пишуваш :')as sum samo fan na hendrik so kogo imam ispieno edno kafe mnogu odamna i bev impresioniran vo toa vreme pred 12 g inace nasledno navivam za Liverpool mojot tatko eks igrac na rabotnicki pred 30 g prajme muabet togas bil i sega e golem fan na liverpool seto toa se prenese na mene i tn i tn samo eden primer deka za liverpool se naviva generaciski a ne individualno kako da objasnam i sam ne znam za mene liverpul ne bese opcija nego pasija taka da ne veruvam deka na fan klub nekoj poveke go saka pull ,gi gledav dvete finalina i vo istambul i vo atina ne veruvam deka drug fan gi gledal i dvete sekoja godina barem ednas odam na enfild ma da toa kosta
Седете мирни бе, ви ебам тоа пропаднатиот клуб. Лани за Ковачич сеа за овој. Ај купете си некој Шоукрос и не кур замарајте со наши играчи.