Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Од с*н излегло се', затоа Клоп одби да им одговори на прашање на пресот после текмата со Барса. Исто и за Клајн јаделе гомна, секст тејп бла бла.
aaa oк ок сори, јас мислев дека е од јутарњи и останатава хрватска штампа :)

od ona sto go gledav denes mozam da zaklucam dve raboti ,perfekno napagjame i ocajno se branime ,10 mnuti nikade ne nema 10 minuti briljirame .Venger e opasen lisec odlicno ja postavi igrata na negoviot klub vo prvite 45 min ,klin so klin se vadi neli, protiv presingot na klop igrase presing ,vo tie momenti loso deluvavme ne do tolkav stepen kolku sto loso deluvase Moreno pod itno klop treba da go sedni na klupata ovoj igrac mora da mu najde zamena spored mene najdobro bi bilo da go ponudi na transver pazarot. Na pocetokot na 2 del briljanten Liverpul takov ne sum go gledal ama bas nikogas 0d 45-64 min tie 20 min custvoto bese kako da ja gledam barselona od vremeto na Cavi ,Iniesta Mesii i Ronaldinjo ,za posle toa da se raspadne bukvalno gi snema ,povtorno taa kilava odbrana povorno greski povtorno ja izvisivme prednosta na konec mesto na krajot da imaat rutina i komfort.Sepak najmnogu me raduva faktot so site golovi bea od perfekni akcii nemase srekja ili slucajnost osven perfekniiot sloboden na filip

Последно уредено:
Да не сте колективно цел фан клуб на одмор???
Ја мислев ќе прочитам некои мислења после натпреваров, а овде нема никој, ко да сте изгубиле траете.
Честито победа.

Мора да имаме Селтик а фан на Ливерпул нали :love::love::love::D

Ја мислев ќе прочитам некои мислења после натпреваров, а овде нема никој, ко да сте изгубиле траете.
Честито победа.
Брат, што да се пише. Јас сум воедно пресреќен за победата ама и разочаран зошто не смее да се случи да имаш 3 гола предност на Емирати во 60та минута, да дадеш 4 гола при негатива од еден и пак до крај да се тресеш за можноста да ги изгубиш трите бода кои требаа да бидат условно кажано освоени уште во 60та минута.

Утакмицата мислам ќе ја отсликува целата сезона, доколку не се купи лев бек и штопер (нешто што очигледно нема да се случи пошто маестро Клоп кажа дека ова е составот кој му требал и го сакал). Убиствен напад и мизерна одбрана. Клаван, сиромав од Естонија ни е поим за Сако и Ловрен. Едниот снима инстаграм клипови и не знае дали е во Дизниленд или на Мелвуд, другиот уфилман балканец кој нема врска со животот а мисли дека е Малдини.

Ќе биде тешко со оваа наша боса одбрана.

Иначе, не знам дали глеаше како пизди Анри на пост меч :D

as sum samo fan na hendrik so kogo imam ispieno edno kafe mnogu odamna i bev impresioniran vo toa vreme pred 12 g inace nasledno navivam za Liverpool mojot tatko eks igrac na rabotnicki pred 30 g prajme muabet togas bil i sega e golem fan na liverpool seto toa se prenese na mene i tn i tn samo eden primer deka za liverpool se naviva generaciski a ne individualno kako da objasnam i sam ne znam za mene liverpul ne bese opcija nego pasija taka da ne veruvam deka na fan klub nekoj poveke go saka pull ,gi gledav dvete finalina i vo istambul i vo atina ne veruvam deka drug fan gi gledal i dvete sekoja godina barem ednas odam na enfild ma da toa kosta

Честито победа.

Лаверите чекаат пораз ,нема за што да пишуваме :D

as sum samo fan na hendrik so kogo imam ispieno edno kafe mnogu odamna i bev impresioniran vo toa vreme pred 12 g inace nasledno navivam za Liverpool mojot tatko eks igrac na rabotnicki pred 30 g prajme muabet togas bil i sega e golem fan na liverpool seto toa se prenese na mene i tn i tn samo eden primer deka za liverpool se naviva generaciski a ne individualno kako da objasnam i sam ne znam za mene liverpul ne bese opcija nego pasija taka da ne veruvam deka na fan klub nekoj poveke go saka pull ,gi gledav dvete finalina i vo istambul i vo atina ne veruvam deka drug fan gi gledal i dvete sekoja godina barem ednas odam na enfild ma da toa kosta
Уште да се описмениш и топ ќе биде, може и ќе те читаат што пишуваш :')

Седете мирни бе, ви ебам тоа пропаднатиот клуб. Лани за Ковачич сеа за овој. Ај купете си некој Шоукрос и не кур замарајте со наши играчи. :kuracc:

Ок е Пеја не кур умарај знам дека Шоукрос е одбраМбен играч, чисто ко пример го дадов. хехе

Него, добри ви се засилувањава, Мане и Вајналдум, апат на терен. Ќе гледаме оваа сезона баш интересен Ливерпул, многу поинтересен од оној на господин Роџерс.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom